Partners

Partnereink

HEROSZ Állat- és Természetvédő Egyesület

A HEROSZ egy kis oázis megunt, elkóborolt és gazdátlan állatoknak. Kizárólag adományozó állatbarátok jóvoltából nyílt meg a főváros első állatotthonaként, 1991-ben. Természetvédelmi területen található, 2700 m2-es, zárt területén a legkülönfélébb állatok élnek együtt, a kutyáktól és macskáktól kezdve a mosómedvéken át egészen a különféle hüllőkig és madarakig, és mindegyikükre szakképzett gondozók és a saját állatorvosuk figyel. Saját magukat nem szükségmenhelyként, „elfekvőként”, hanem korszerű állatvédelmi intézményként határozzák meg.

Elérhetőségek:

E-mail: budapestiallatotthon@gmail.com

Telefonszám: +36 1 362 32 78

Weboldal: http://www.herosz.hu/

Herosz

Budaörsi Állatmenhely

Az Állat- és Természetvédők Budaörsi Egyesülete 2001 óta működik, és azóta a magyar állatvédelem meghatározó pillére. Évente 800-1000 rászoruló állatnak nyújt otthont az egyesület által működtetett Budaörsi Állatmenhely. Alapvetően cicákkal és kutyákkal foglalkoznak, de az esetenként bekerülő nyulak, görények, hörcsögök és más kisállatok előtt sem zárják be a kapuikat. Rendszeresen látnak el súlyosan sérült, testi fogyatékos és lelkileg sérült állatokat is. A normál ellátás mellett szociális támogatást is igyekeznek nyújtani nekik, hiszen legfőbb céljuk, hogy minél előbb új gazdához juttassák őket.

Elérhetőségek:

E-mail: budaorsiallatmenhely@gmail.com

Telefonszám: +36 70 601 67 01

Weboldal: http://www.budaorsiallatmenhely.hu/

Budaörs
Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek