Nosztalgikus tavasz

A vintage varázslatos világa - az örök romantika birodalmába kalauzol el áprilisban minden érdeklődőt az Allee. 

A vintage-életérzés beköltözik a bevásárlóközpontba és Te is részese lehetsz ennek a csodálatos világnak. A stílusra jellemző pasztell, púder és cukorka színek, a buján romantikus növények, valamint a régi, klasszikus bútorok, egyéb használati tárgyak újraálmodása, az 1920 és 1975 közötti öltözködési irányzatok felhasználása mind-mind ennek az életstílusnak a része. A vintage az Egyesült Államokból és Nyugat-Európából indult hódító útjára, amely mára Magyarországon is egyre népszerűbb. 

 

Ingyenes vintage- és dekorálóműhellyel várja a gyermekeket és a felnőtteket az Allee Bevásárlóközpont 2017. április 1-23. között. Előzetes vagy korlátozott számban helyszíni regisztráció után bárki kipróbálhatja a keksz-, cupcake- és tortadíszítés, a tojásdíszítés és a levendulazsák készítésének folyamatát, ellesheti a dekorációs trükköket.

 

Igazi designcukrász tart tortadíszítő bemutatót április 8-án 15 és 17 óra között, hogy elkápráztassa az érdeklődőket. Kelemen Tóth Anita a tavalyi nemzetközi cukrász Olimpia ezüstérmese, több verseny aranyérmese különleges műfogásokkal is megismerteti a tortadíszítés-rajongókat.

 

Számos változatos program mellett minőségi termékek kézműves vására várja a vintage örök szerelmeseit.

 

RÉSZLETES PROGRAM

ILLATOZÓ LEVENDULA HÉTVÉGE – 2014.04.20-23.

Tavaszi üdvözlőlap-készítés és levendulazsák-készítés várja a 7 évesnél idősebbeket.

Előzetes online regisztráció ajánlott! (kattints ide)

 

Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek