Adopting

Örökbefogadás

Szeretnél egy kiskedvencet? Ne vásárolj, inkább fogadj egyet örökbe, hiszen rengetegen várják, hogy a szerető társuk legyél! A menhelyek elérhetőségeit a kisállatok mellett, valamint a partnerek menüpontban találod, itt jelentkezhetsz értük.

Minden az allee.hu oldalon keresztül örökbefogadott kutya és macska esetében a Purina 1 hónapra elegendő, az állat igényeinek megfelelő termékcsomaggal támogatja az örökbefogadást.
A csomag átvételének részleteiről a menhelyen érdeklődhetsz az örökbefogadás során. További kérdések esetén fordulj bizalommal a Nestlé Fogyasztói Szolgálatához: info.hu@purina.nestle.com

Kéthetente új kiskedvencek mutatkoznak majd be, úgyhogy érdemes időnként visszatérned! Itt láthatók azok a kiskedvencek, akik új gazdát keresnek:

Budaörsi Állatmenhely

HEROSZ Állat- és Természetvédő Egyesület

Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek