Regisztráció

Szeretnéd tudni, hogy mikor van a következő 20%-os Allee Vasárnap?

Szabályzat:

A regisztráció során megadott adatokat az Allee Bevásárlóközpont Kft. bizalmasan kezeli, harmadik fél számára semmilyen módon nem teszi hozzáférhetővé.

Regisztrációmmal hozzájárulok ahhoz, hogy az Allee Bevásárlóközpont Kft. minden alkalommal elküldje legfrissebb elektronikus (katalógusát is tartalmazó) hírlevelét az általam megadott e-mail címre és a megadott személyes adatokat a jövőben marketing kommunikációs céljaira felhasználja.

Amennyiben nem kívánok több hírlevelet kapni, illetve nem szeretném, hogy a jövőben az Allee Bevásárlóközpont Kft. személyes adataimat marketingkommunikációs célokra használja fel, küldök egy e-mailt az info@allee.hu címre "lejelentkezés" tárggyal arról az e-mail címről, amellyel regisztráltam.

Igen, hozzájárulok adataimnak a fenti adatvédelmi nyilatkozatban leírt módon történő kezeléséhez.

Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek