I&P

Az Igi&Co és Primigi termékeit a legfontosabb nemzetközi piacokon értékesítik már több mint 30 éve szerte a világon. A modernizálás és összpontosításnak kösszönhetően a cég folyamatosan készen áll, hogy válaszoljon az egyre szigorúbb piaci feltételeknek a globális piacon.  Az Igi&Co márka 2002-ben alakult azzal a szándékkal hogy kíváló teljesítményt és szolgáltatást nyújtson minél szélesebb körben.

A vállalat erősségei közé tartozik, hogy folyamatos az új stílusok, anyagok és a legújabb gyártási eljárások keresése. Cipőinkben a rugalmasság és könnyedtség fontos szerepet játszik. A brand mára elérte, hogy termékei igazán komplex hatást érjenek el a vásárlói körben: az Igi&Co és Primigi lábbelik között megtaláljuk a sportos, és az elegánsabb hatásokat is, ez a férfi, női és gyerekcipőinkre is maximálisan igaz. A "city-wear" megjelenésnek köszönhetően termékeink a mindennapi és alkalmi viseletekben kíválóan helyt állnak. Felhívjuk figyelmét, hogy egyes cipőink "Gore-Tex légáteresztő technikával vannak ellátva, mely segíti a láb szellőzését, kényelmét egyaránt. Az Igi&Co és Primigi dinamikus és modern egyben, más szóval  egy univerzális termékcsoport.

 

A Nero Giardini lábbelik és kiegészítők az olasz B.A.G. SpA termékei. A gyártót évek óta az elsők között jegyzik kapacitás és minőség tekintetében is. Modelljeinket két irányzat jellemzi. A Nero Giardini klasszikus és alkalmi, az NG Nero Giardini modern karakterű fiatalos, szabadidős viselet.

 

Termékeink 100%-ban Olaszországban készülnek, kíváló minőségben, nagyon jó ár-érték aránnyal. A szezononként megújuló dizájnról saját tervezőgárda gondoskodik.

Emelet:

1

Vásárlási utalvány elfogadó hely:

Nem

Állatbarát üzlet:

Nem

Kategóriák:

Cipő, bőráru, táska

Az Allee weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. További információk az adatvédelmi nyilatkozatban.
Értem Részletek