A boldog karácsony nálunk készül

Ünnepre hangoló családi programok és egyedi ajándékötletek egész decemberben!

Tedd szebbé az ünnepet a karácsonyi körhintánkkal!

Szeretnél örömöt szerezni a család legkisebb tagjainak, miközben egy jó ügyet is támogatsz? Karácsonyi körhintánkkal pontosan ez válik valóra! Látogassatok el a gyerekekkel hozzánk december 1-23. között minden nap 10:00-19:00 között, december 24-én 10:00-14:00 között, és keressétek a varázslatos hangulatú körhintát, ahol igazi támogatást jelent az ünnepi élmény. A körhintára egy jelképes minimum 200 Forint-os adományért cserébe ülhetnek fel a legkisebbek, de természetesen lehetőség van nagyobb értékű adomány felajánlására is, amivel a Pető Intézetet támogathatjátok.
A Pető Intézet olyan gyermekek és családjaik segítésével foglalkozik, akik fizikai vagy szellemi fejlődési rendellenességgel küzdenek.

Egyedi, kézműves ajándékok, ameddig a szem ellát

Idén a karácsonyi vásárok semmihez sem fogható hangulata is beköltözik az Alleeba: Ajándékpontok sokasága vár december 24-ig, a legkülönlegesebb ajándékötletekkel. Akár kicsiknek vagy nagyoknak, divatrajongóknak vagy éppen a gasztronómia szerelmeseinek keresel szívhez szóló meglepetést, itt biztosan megtalálod! Az alkotókról és az Allee Ajándékpontok kínálatáról ide kattintva még több részletet tudhatsz meg.

 

Újra vár az Ajándék Terminál

Ötödik alkalommal nyitott meg az Ajándék Terminál pop-up üzletünk, ahol magyar tervezők válogatott design tárgyaiból és csodás kozmetikumokból szemezgethetsz. Ez a hely sokkal több, mint egy üzlet: teret ad a magyar alkotóknak és népszerűsíti a tudatos vásárlást, hiszen, ha itt vásárolsz, akkor biztosan hazai kisvállalkozót támogatsz. Az Ajándék Terminált december 24-ig földszintünkön, a Playersroom melletti üzlethelyiségben találod.

 

Workshopok kis alkotóknak karácsonyig minden szombaton

December 4 -11-18. napokon 11:00-15:00 között a környezettudatos ünnepi alkotásé a terep! Szeretettel várjuk a gyerekeket a Hybrid Art és az Ajándék Terminál szervezésében megvalósuló kézműves foglalkozásainkra, ahol a kidobásra ítélt alapanyagok új életet kapnak, hogy a karácsonyfa alá – vagy akár magára a fára – kerülhessenek. Az eseményeken való részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezni itt tudsz rá.

 

December 6-án az Alleeba jön a Mikulás!
Aki egész évben jól viselkedett, az biztosan nem fog üres kézzel távozni december 6-án az Alleeból! A Mikulás ezen a napon 12:00-20:00 között lesz megtalálható a bevásárlóközpontban és személyesen tőle vehetik át a gyerekek az ajándék Lindt csokoládét. És ez még nem minden: ezúttal rénszarvasok helyett négylábú barátja is elkíséri a télapót, úgyhogy a kutyusok sem maradnak ki a jóból, kutyakeksz jár minden szőrös kiskedvencnek!

 

Örökítsd meg az ünnepet négylábú barátoddal!

Bundákat fényesíteni, tappancsokat bemelegíteni, mert december 11-én és 12-én, 12:00-19:00 között a legcukibb karácsonyi emlékkel gazdagodhat a családi fotóalbumotok az Alleeban! Az ünnepi fotózásra az 1. emeleten, a H&M előtti hídon várunk téged és a kutyusodat, regisztrálni ezen a linken tudsz: https://vizslafotozas.hu/allee/