A 10 éves Allee születésnapi tortája

2019. november 11.

  1. születésnapunk alkalmából meghirdettünk egy receptversenyt, melyre amatőr cukrászok jelentkezését vártuk, hogy megalkossák az Allee tortáját. A közel 200 jelentkező közül a szakmai zsűri Baka Boglárka 'KörTea mousse' tortáját választotta, melyet Bogi a november 9-10-i születésnapi hétvégénken gasztrobloggerekkel és az Allee márkanagyköveteivel együtt elkészített! A látogatók legnagyobb örömére azon a hétvégén a Szamos Cukrászda is megsütötte az 1000 szeletes Allee tortát.

Születésnapunk hetében egy új bérlővel gazdagodott az Allee kínálata a földszinten. A Desszert Neked sütemény- és cukrászműhely vállalta, hogy az Allee Tortájával bővítik szortimentjüket, és minden eladott szelet 'KörTea mousse' után 200 Ft-tal támogatják a 'Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítványt'. Ezzel a kezdeményezéssel lett kerek születésnapunk és az Allee Tortájának története.

Ha ízlett a születésnapi tortánk, és az ünnepek alkalmából magad is elkészítenéd, kattints IDE a receptért! Hogyha extra segítségre lenne szükséged, hallgasd meg a receptet dalba öntve Hajós Andrástól, aki egyedülálló rímeivel teszi feledhetetlenné a lépéseket.


2018-ban a karácsonyi kampány során a látogatók bevonásával 3 millió Forint gyűlt össze az Allee és a Giphie jóvoltából. Az összegyűlt adományt a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány a fogyatékkal élő gyermekek sportolására, sporteszközök vásárlására és különböző táborok támogatására, eszközfejlesztésre fordította.

Bővebb információ az alapítványról: www.tegya.hu
Számlaszámuk: Budapest Bank Zrt. 10104105-50393800-01000007

További aktualitások

2020. január 26.

Szamos Cukrászat - egyedi nyitvatartás

Bővebben

2020. január 21.

Brums - egyedi nyitvatartás

Bővebben

2020. január 20.

Stenders - felújítás

Bővebben