#alleetippek – Esküvőre hangolva

2021. június 8.

Keresve sem találhatnánk ideálisabb évszakot az oltár elé álláshoz, mint a nyár. Virágillatban úszva, a szabad ég alatt igent mondani, minden pár álma. Sőt, most mi is segítünk, hogy semmiben ne szenvedjetek hiányt a nagy napon, ezért összeválogattuk nektek, mely üzleteinket érdemes felkeresnetek, ha házasodni készültök.

Legyen rajtad minden arany, ami fénylik!

Már mást se csinálsz, csak számolod vissza a perceket az esküvőig? Egy alkalomhoz illő karórával még az idő is gyorsabban telik, ráadásul elegáns megjelenést kölcsönös viselőjének. A párok külső-belső ragyogásról pedig a boldogságon kívül a szebbnél-szebb ékszerek is gondoskodnak. Egy pár csillogó fülbevaló vagy egyedi nyaklánc igazi dísze lehet az esküvői öltözetnek. Látogass el a földszinti JUTA üzletünkbe, ahol olyan különleges férfi-női kiegészítőket találsz, amiktől garantáltan tündökölni fogsz a nagy napon.

Mutasd az estélyidet, megmondom ki vagy!

Bár az esküvők általában egy napig tartanak, a képeket, videófelvételeket még évtizedekig mutogatjuk majd ismerőseinknek. Ezért fontos, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, ebben pedig a megfelelő ruhának hatalmas szerepe van. Viseljünk olyat, amit évek múltán is felemlegetnek, és amit büszkén hagyhatunk hátra az utókorra. A neves divatházak estélyi ruháival biztos nem nyúlunk mellé, ráadásul a Van Graaf-ban most kedvezménnyel válogathatunk a klasszikus fazonok és merészebb viseletek között, ízlésünknek megfelelően.

Ezt vedd fel!

Fehér? Fodros? Selyem vagy hímzett? Koktélruha, netán a hagyományos fazon, ami bejön? Álmaid esküvői ruháját sosem nem egyszerű megtalálni. Vannak, akik több száz darabot felpróbálnak, mire ráakadnak az igazira. Az meg már csak hab a tortán, ha mozogni is lehet benne, és a levegőből sem fogyunk ki a ceremónia végéig. Jól jönne egy kis segítség, hogy eligazodj az alkalmi ruhák tengerében? Irány az Orsay az Allee földszintjén, ahol a választék tényleg magáért beszél.

Ha minden részlet passzol

Apró, de annál égetőbb kérdés a ruhánkhoz illő alsónemű kiválasztása. Egy esküvő stresszes eléggé anélkül is, hogy mellette még azon aggódjunk, mikor villan elő véletlenül a melltartópánt, esetleg a bugyi fazonja átüt-e a gondosan kiválasztott koktélruhánkon. Nem árt, ha előre felkészülünk minden eshetőségre, és céltudatosan választunk magunknak fehérneműt az alkalomra. A Triumph legújabb kollekciójának darabjai még a nehéz helyzetekben sem fognak cserben hagyni. Boltjukat az Allee földszintjén találod.

Készen állsz a táncra?

Még ha nem is terveztek elfutni az oltár elől az utolsó pillanatban, akkor is érdemes olyan cipőt választani, amiben kényelmesen álljátok végig a házasságkötés pillanatait, és amiben az utána következő fogadáson is magabiztosan ropjátok hajnalig. Nem kell ragaszkodnotok a tradicionális formákhoz, választhattok szokatlan, akár sportos lábbelit is, elvégre ez a ti estétek. Szerencsére a HUMANIC kínálata minden igényt kielégít, érdemes körülnézni, hátha meglelitek náluk az Allee 1. emeletén, amit kerestek.

Új haj, új élet?

A tökéletes haj már nemcsak a modellek és filmsztárok kiváltsága. Készülj valami igazán különlegessel a nagy napra, és zsebelj be minél több bókot a rokonoktól, barátoktól egy bombasztikus frizurával! A Chin Up Hairboutique fodrászaira nyugodtan rábízhatod magad, nagy rutinjuknak köszönhetően könnyen megtalálják a stílusodnak megfelelő fazont. Tegyél velük egy próbát, és újulj meg emelt fővel!

További aktualitások

2021. augusztus 4.

Kiehl's üzletünk 08.09-én korábban zár

Bővebben

2021. augusztus 3.

#alleetippek – Amit nem hagyhatsz ki a bőröndből

Bővebben

2021. július 30.

Herceghalmi Ékszer pénteki nyitvatartás változás

Bővebben