#alleetippek – Frissítsd fel a strandszetted!

2021. július 20.

Sikerült idén csobbanni párat a hűsítő vízben? Ha nem, sebaj, a nyár még egy ideig velünk marad. Addig is nem árt, ha a ruhatáradnak is kijut ebből a felfrissülésből. Mutatjuk is, hol találod a strandszezon legtrendibb darabjait!

Változatos darabok Olaszországból
Az itáliai Calzedonia kínálata legalább olyan sokszínű, mint anyaországának tengerpartjai. Találsz monokinit, bikinit és trikint, állatmintásakat, monokrómot és fényes hatásút, de válogathatsz strandkendők, kaftánok és vászonruhák között is. Sőt! soha többé nem kell gondolkodnod, miben cipeled le a cuccaid a partra: Az Eco strandtáskákba kis túlzással a világ összes napteje, kalapja és olvasnivalója befér!

Nőktől, nőknek, Spanyolországból
Vakítóan fehér homok? Hét ágra sütő nap? Csillogó víztükör? Egyik sem ragyoghat olyan fényesen a strandon, mint te egy Women’s Secret fürdőruhában. A spanyol márka a presztízs, a nőiesség és a modernitás jegyeit kombinálja darabjaiban, ráadásul mindezt elérhető áron! Csapj le rájuk hamar!

Újragondolt klasszikusok Magyarországról
Ha valami igazán különlegesre vágysz, nem kell messzire menned: a magyar Sugarbird nemzetközileg ismert márkákkal dolgozik együtt. Stílusukat és jellegzetességeiket egyedülálló módon megjelenítve alkotnak igazi gyöngyszemeket. Czukormadár kollekciójukban például a magyar népművészet motívumai szövik át az egyes darabokat. Fedezd fel őket te is!

További aktualitások

2021. augusztus 4.

Kiehl's üzletünk 08.09-én korábban zár

Bővebben

2021. augusztus 3.

#alleetippek – Amit nem hagyhatsz ki a bőröndből

Bővebben

2021. július 30.

Herceghalmi Ékszer pénteki nyitvatartás változás

Bővebben