#alleetippek - Így még vidámabb a gyereknap!

2021. május 26.

Május utolsó hétvégéjén a család legkisebb tagjait ünnepeljük, amihez most összegyűjtöttük, mi mindennel várunk titeket az Allee-ban!

Egy fagyi neki, egy neked, és a legjobban indul a közös program
Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy kihagyhatatlan állomás az Allee Haagen-Dazs üzlete a közös gyereknapi programotokból. Ha valamikor, hát most igazán belefér pár gombóc helyett egy ínycsiklandó fagyikehellyel ünnepelni, csak tudjatok választani a finomabbnál finomabb ízek közül!

Imádnivaló nyári szettek a Brumsból
Ha mostanában terveztek ruhavásárlást a gyerkőccel, mindenképp nézzetek be Brums üzletünkbe! Májusban akár 40%-os kedvezménnyel szerezhetitek be a nyári ruhákat és kiegészítőket, amik biztosan bírni fogják a vakáció alatti kalandokat!

A legjobb ajándékok kis örökmozgóknak
Az Intersportban ezen a hétvégén mindent megtaláltok, ami szórakoztatóvá teszi a testmozgást! Gyertek el és válasszatok valamit a közös kikapcsolódáshoz, és kössétek össze a kellemest a hasznossal! Egy vadiúj bringa, egy profi focilabda, vagy egy ping-pong szett például biztos sikert arat a kicsiknél. A Calzedonia is gondolt a gyereknapra: náluk a strandoláshoz választhatjátok ki a legmenőbb fürdőruhákat és úszónadrágokat, üzletüket a földszintünkön találjátok.

Válasszatok együtt olvasnivalót nyárra!
Nincs olyan gyerek, aki ne imádná a kalandos történeteket, főleg, ha a kedvenc hősei szerepelnek benne. Egy olyan könyv, amit együtt választotok, még a kötelező nyári olvasmányokhoz is meghozza a kedvet, úgyhogy irány a Libri az Allee-ban!
Pár tipp a gyerekeknek szóló kínálatból:
• Star Wars: 5 perces Star Wars-történetek
• Cukiságok a farmon
• Aranyfakasztók (Hayley Chewins)
• Nagy Fociszínező

Tuti ötletek kreatív alkotáshoz
A kreatív alkotásnak, kézműveskedésnek csak előnyei vannak, akár ovis, kisiskolás vagy nagyobb gyereknek szeretnél meglepetést szerezni! A Green Papír üzletünkben kimosható filctoll-készlettől az öltöztetős füzeteken át, egészen a matricagyűjtőkig mindent megtaláltok ehhez, de a Kreatív Hobby boltunkba is érdemes bekukkantanotok, pláne akkor, ha még keresitek, mivel foglalkozna a legszívesebben a kicsi!

Az apró ajándék is lehet különleges
A gyerekek tudják a legjobban, hogy sosem az ajándék ára vagy mérete számít, hiszen a legnagyobb örömöt szerezheted egy apró, de személyes meglepetéssel! A Claire’s-ben valóságos kánaán vár titeket ezekből, ráadásul akciók is társulnak hozzájuk. Lessétek meg az egyedi fülbevalókat, hátizsákokat és színes telefontokokat is!

További aktualitások

2021. június 18.

Elindult az Allee parkolójának felújítása

Bővebben

2021. június 15.

#alleetippek – Kávéból sosem elég

Bővebben

2021. június 8.

#alleetippek – Esküvőre hangolva

Bővebben