#alleetippek – Lapozz napozva!

2021. július 6.

Van abban valami elképesztően pihentető és felemelő, ha a strandon egy kiadós úszás után kifekszel a partra, és a hűs víz után elmerülsz a kedvenc könyved világában is. Ritka, amikor ilyen gondtalannak érezheti magát az ember, hát add meg a módját! Hoztunk néhány tippet a tökéletes partmenti könyvmolykodáshoz.

Légy olvasott, mint Hermione!
A hibátlan élmény első és legfontosabb kritériuma – meglepő módon – egy jó könyv. Ha épp nincs ötleted, a Libri Magazinnal mindig naprakész lehetsz az irodalmi világgal, és ami a legfontosabb: nyomon követheted a trendeket, megjelenéseket és megtalálhatod az új kedvenc könyvedet!

Járd a világot, mint Phileas Fogg!
Utazz utazás közben! Lehetsz a világ bármely partján, egy POKET könyvvel a zsebedben csak egy ugrás a Föld valamely másik pontja, hiszen a világirodalom nagyjai bújnak meg ezekben az apróságokban. Sőt, találkozhatsz kiemelkedő, kortárs magyar alkotókkal és feltörekvő tehetségek antológiáival is. És a legjobb: mindannyian elférnek a legkisebb zsebedben is!

Húzz fejfedőt, mint a Kalapos!
A napsütés a legjobb barátunk a strandon, kivéve, ha nem látjuk tőle rendesen a könyvet. A Reserved mutatós fonott kalapjával nemcsak ezt a problémát hidalod át, de te leszel a legtrendibb könyvmoly szerte a parton!

Légy stílusos, mint a nagy Gatsby!
Ha már itt tartunk, ne csak olvasás közben legyél divatos: mindegy, hogy a balatonakarattyai parton vagy a Seychelle-szigetek fehér homokján lépdelsz – ha a Sugarbird ujjatlan, madaras mintázatú overálját választod, garantálnak a fél strand rólad fog csiripelni.

Gondolj mindenre, mint Sherlock Holmes!
A felhőtlen napfürdőzés és álmodozás közepette ne feledkezz meg a bőrödről sem: mindig legyen nálad napvédő és testápoló! De miért cipelnél magaddal minden alkalommal óriási tégelyeket és flakonokat, amikor a L’Occitane miniatűr krémjei, olajai, és kondicionálói alig foglalnak helyet a táskádban? Zsebeld be őket most akár 50% kedvezménnyel!

További aktualitások

2021. augusztus 4.

Kiehl's üzletünk 08.09-én korábban zár

Bővebben

2021. augusztus 3.

#alleetippek – Amit nem hagyhatsz ki a bőröndből

Bővebben

2021. július 30.

Herceghalmi Ékszer pénteki nyitvatartás változás

Bővebben