#alleetippek – Minden, amire a futáshoz szükséged lehet!

2021. június 1.

Június másodikán ünnepeljük az egyik legkedveltebb sport, a futás világnapját. Ebből az alkalomból a témakört érintő ajánlatainkat olvashatjátok, valamint összeválogattuk nektek boltjaink kínálatából azokat a kiegészítőket, amik jól jöhetnek a napi edzés során.

Miért ne maradnál stílusos futás közben is?
Érdekes kérdés, hogy vajon mennyit mondd el rólunk az, hogy mit viselünk sportolás közben. Vannak, akik a kényelemre szavaznak, és csak lekapnak valami lazát a polcról, de ne feledkezzünk meg azokról sem, akik a legtrendibb, új futószettjük nélkül neki se vágnak az edzésnek. És mi van azokkal, akik egyszerre vágynak könnyű, de divatos sportöltözetre? Na, ők az Under Armour kínálatából válogatnak. Nézz körül az Allee földszintjén található üzletükben, és urald a pályát egy igazán vagány szerkóban!

Fittnek lenni nem kiváltság
Fogyni szeretnél, vagy csak némi izmot szednél magadra? Régóta fontolgatod, hogy eljárnál mozogni, vagy csak meguntad egyedül számolgatni a kilométereket és inkább társaságban, szakértő kezek között edzenél? Teljesen mindegy, mi motivál, a lényeg, hogy kezdj neki! Erre pedig a legjobb hely az Allee 2. emeletén található Life 1 Fitness, ahol rengeteg különböző edzésforma közül választhatod ki az igényeidnek megfelelőt.

Így fuss hatékonyan
A futás során intenzitástól függően 400-800 kalóriát égethetünk el óránként, amivel elősegíthetjük a fogyást. Nem véletlenül választják sokan ezt a sportolási formát arra, hogy minél gyorsabban megszabaduljanak a súlyfeleslegüktől. Viszont, ha igazán eredményesek szeretnénk lenni, egyáltalán nem mindegy, hogyan csináljuk. Látogassatok el a BioTech USA honlapjára, ahol hasznos tippeket kaphattok az induláshoz, az 1. emeleti üzletükben pedig feltankolhatjátok magatokat mindenféle, a sportoláshoz elengedhetetlen étrendkiegészítővel.

Figyelj oda az egészségedre!
Sportolás közben nem árt figyelemmel követni testünk rezdüléseit, hiszen szívverésünk, pulzusszámunk rengeteg mindent elárul egészségünk állapotáról. Egy okos óra segít abban, hogy tudjuk, mennyit bír még a szervezetünk, és mikor érdemes megállnunk egy szusszanásnyi pihenőre. Az Apple Watch Series 6 GPS rendelkezik minden olyan funkcióval, ami hozzájárulhat az edzés sikerességéhez. Most 2021.05.20 - 2021.06.30. között iCentre üzletünkben 10 havi részletre, 0% THM-mel vásárolhatsz Apple Watch és iPhone termékeket.

Regenerálódás felsőfokon
Mi lehet üdítőbb, mint egy izzasztó edzés után vett frissítő zuhany? Mondj búcsút a fáradtságnak a Whoosh fürdőzseléjével, aminek állagánál már csak hatékonysága izgalmasabb. Friss grapefruit-és limelé kivonatával nem csak garantáltan felébreszt, még tisztítja, fiatalítja is a bőrt! És hogy hol találod meg ezt az apró csodát? Az Allee földszintjén, a LUSH-ban.

Semmi sem állhat a sportolás útjába
Néha egy rossz lépés elég ahhoz, hogy hetekre kénytelenek legyünk mellőzni kedvenc sporttevékenységeinket. Pedig az apró sérülések könnyedén elkerülhetők a megfelelő kiegészítők használatával. A THUASNE sportpántos térdrögzítő neoprén anyagának köszönhetően egyszerre hőtartó, de jól szellőző, kényelmes viselet, ami teljesen stabilan tartja a lábat mozgás közben. Az 1. emeleten, a THUASNE MED-PONT gyógyászati segédeszközökre specializálódott üzletében te is beszerezhetsz magadnak pár alapkelléket a biztonságos sportoláshoz.

További aktualitások

2021. augusztus 4.

Kiehl's üzletünk 08.09-én korábban zár

Bővebben

2021. augusztus 3.

#alleetippek – Amit nem hagyhatsz ki a bőröndből

Bővebben

2021. július 30.

Herceghalmi Ékszer pénteki nyitvatartás változás

Bővebben