#alleetippek – Minden jó, ha grill a vége

2021. június 23.

Itt a nyár, hét ágra süt a nap. Mindenki a szabadba vágyik. Ilyenkor elképzelni sem lehet jobb hétvégi programot egy hangulatos kerti sütögetésnél. Persze, egy grillparty szervezése nem egyszerű feladat, így ezen a héten az előkészületekhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

Muti miből eszel!

A részletekre fontos odafigyelni. Igen, még a kerti partiknál is. Egy színes étkészletből minden jobban ízlik, a vidám mintákkal díszített székek és asztalok pedig garantáltan hozzájárulnak a tartalmas beszélgetésekhez. A Pylonesben az Allee földszintjén megtalálsz minden kiegészítőt, amivel emlékezetessé teheted a közös grillezéseket.

Helyezd magad kényelembe!

Most, hogy végre itt a jó idő, ismét kiköltözhetünk a kertbe. A minőségi időtöltés érdekében fontos, hogy a kertet olyan bútorokkal rendezzük be, amik elősegítik a pihenést és növelik komfortérzetet. Főleg, ha még barátokat is tervezünk átinvitálni magunkhoz. Találd meg álmaid kerti garnitúráját a JYSK-ben, és élvezd a pihenést a szabadban!

A tökéletes grillélmény

Minden évben elhatározod, hogy következő nyáron majd végre te leszel a grillfelelős? Itt az alkalom, hogy lenyűgözd a haverokat, és belevesd magad a hús és zöldség pörgetésbe. Na, de az étellel látványosan zsonglőrködni csak profi eszközökkel lehet. Szerezd be a saját grill szettedet a BestByte kínálatából, és már indulhat is a buli!

Borban az igazság

Ünnepelni, az élet nagy dolgait megbeszélni, vagy csak enni egy finomat jó társaságban. Ezernyi lehetőség rejlik egy hétvégi grillpartiban, de bármi legyen is apropó, koccintani biztos fogtok rá. Ilyenkor pedig nem hiányozhat egy üveg bor, amit jóízűen kortyolhattok a sült finomságok mellé. Keressétek a Bortársaság-ot az Allee földszintjén, ami számos palackos különlegességet rejteget a nem mindennapi alkalmakra.

Hűsítő finomság a forró pillanatokra

Minden grillezés csúcspontja az étkezés után felszolgált desszert. Főleg, ha jeges! A Szamos édességeket még az igazi ínyencek is szívesen fogadják, így lesz a nyári kerti mulatságok sztárja a Szamos parfétorta, amit biztosan imádni fog az egész család. Ha az Allee-ban jártok, feltétlenül nézzetek be földszinti üzletükbe, és kóstoljátok meg mesteri cukrászsüteményeiket.

Legyél te a legjobban öltözött vendég!

Ismerős a helyzet, amikor elhívnak egy kerti partiba, kinyitod a szekrényed, végiglapozod a ruhatárad, és rájössz, nincs mit felvenned? Ne aggódj, ez néha a legjobbakkal is megesik. Mielőtt még megragadnád a telefont, hogy lemond az eseményt, inkább nézz el az Allee 1. emeletén található Sugarbird-be, ahol beszerezhetsz néhány az alkalomhoz illő, lazán elegáns, ezerszínű ruhakölteményt.

Fő a lazaság

Hivatalos vagy egy grillezésre, de nem tudod, mit kéne viselned? Nem akarsz túlöltözni, de azért nem mondanál le a divatos megjelenésről sem? Mit szólnál valami klasszikushoz? A farmer örök darab, nem lehet vele mellélőni. Koptatott, szakadt, trapéz vagy mom jeans? Teljesen mindegy, hiszen mindegyik kényelmes, elképesztően vagány, és karakteressé teszi viselőjét. Nézz be a LEVIS-be, és turbózd fel a szerelésed egy menő fazonnal.

További aktualitások

2021. augusztus 4.

Kiehl's üzletünk 08.09-én korábban zár

Bővebben

2021. augusztus 3.

#alleetippek – Amit nem hagyhatsz ki a bőröndből

Bővebben

2021. július 30.

Herceghalmi Ékszer pénteki nyitvatartás változás

Bővebben