#alleetippek – Napfény járja át a szívem újra

2021. június 29.

Na jó, igaz, hogy hosszú hónapok óta a forró nyári napsütésre vártunk, de arra azért nem gondoltunk, hogy két hét alatt megkapjuk az egész évre valót. Heti ajánlatainkkal most felvértezheted magad a napsugárzás káros hatásaival szemben, hogy felhőtlenül sütkérezhess tovább a szabadban!

Álmodd, hogy vakít a fény
Ideje megszabadulni a kopott, karcos, lötyögő, UV protekciót csak nyomokban tartalmazó napszemcsidtől. A Vision Express nyári vásárt tart, ahol akár 40%-kal olcsóbban szerezheted be vadiúj szemüveged, ami nemcsak trendi, de a káros sugaraktól is óvja a szemed.

Nyár van és semmi baj, olvadok, mint a vaj
Olvadni még mindig jobb, mint rákvörösre pirulni a napon, nem igaz? Hogy tényleg ne legyen semmi baj, tárazz be a Douglas fényvédőiből, önbarnítóiból és napozás utáni termékeiből a teljes körű védelemért! Na, meg persze a lenyűgöző nyári bőrszínért is!

Nyári napfény égeti a testem
Légy őszinte: iszol elég vizet? Na és a bőrödet is megfelelően táplálod? A hidratáció és a regenerálás is legalább olyan fontos, mint a fényvédelem. Szerencse, hogy az Yves Rocher növényi eredetű krémjei a napsugárzás káros hatásai ellen is védelmet nyújtanak. Azt mondtuk már, hogy most kedvezményesen kaphatóak?

Alig fürdőruhában égetem magam a napon
Mi kell a biztonságos családi strandoláshoz? Lopásgátló törölköző? Pipa. Karúszók? Felfújva. UV védelemmel ellátott sátor? Bezony, az Intersportnál olyan is van, sőt szűrős pólókat is vehetsz az egész famíliának, mindezt kedvezményes áron!

Hello, sunshine!
Miért ne lehetne a fényvédelem vonzó? – gondolta az Inglot és piacra dobta az UV protekcióval ellátott sminktermékeit. Ne maradj le a nagy nyári leárazásról, szerezd be a legtrendibb darabokat és ragyogj fényesebben a júliusi napnál!

További aktualitások

2021. augusztus 4.

Kiehl's üzletünk 08.09-én korábban zár

Bővebben

2021. augusztus 3.

#alleetippek – Amit nem hagyhatsz ki a bőröndből

Bővebben

2021. július 30.

Herceghalmi Ékszer pénteki nyitvatartás változás

Bővebben