Fenntartható felfrissülés: Oonly vízautomata az Allee-ban!

2021. február 19.

Az Allee mindennapjaiban központi szerepet töltenek be a környezettudatos megoldások, és legújabb szolgáltatásunk is egy fontos lépés ebben. A hazai bevásárlóközpontok között elsőként nálunk elérhető az Oonly különleges ásványvízautomatája, amit mostantól épületünk P3-as parkolószintjén, a fotó- és parkolóautomata mellett találnak meg látogatóink!

Mitől különleges az Oonly?
Az Oonly újragondolta a betétdíjas palackok rendszerét, amit 21. századi környezetbe ültetett át. A visszaváltás nálunk egy innovatív dokkolón keresztül valósul meg, így a felfrissülés mellé nem jár műanyag szennyezés, csak a kristálytiszta, természetes ásványvíz. A palackok és a többi tartozék életciklusa végén 100%-ban újrahasznosításra kerülnek, így az Oonly teljes folyamata műanyag szeméttől mentes.

A palack, és ami bele kerül
Az Oonly 100%-ban BPA mentes Tritan palackot használ, amely akár 110C fokon mosható, majd csíramentesen újratölthető. A Tritan palack erős falú, strapabíró, magas hőfokon fertőtleníthető. Így egy Oonly palack akár évekig a körforgás része lehet, a jelenleg elérhető egyszer használatos PET palackok helyett.

Az Oonly-val nem kell lemondanod a minőségi ásványvízről azért, hogy környezettudatos maradj. Minden Oonly palackot Vis Vitalis ásványvízzel töltenek meg, ami a Pannonhalmi Főapátság kiemelkedő minőségű, természetesen kristálytiszta ásványvize. Az Oonly rendszernek köszönhetően ezt a tisztaságot a folyamat teljes egészében meg lehet őrizni.

A Dokkoló®
Az Oonly különleges körforgásának az egyik legfontosabb állomása a dokkoló.
Ez a világon egyedülálló automata 900 palack tárolására, visszaváltására és értékesítésére egyaránt képes. Emellett folyamatosan kommunikál veled és velünk. A dokkoló segítségével tudsz vásárlást és visszaváltást egyaránt véghez vinni. Az üres palackjaidat visszaválthatod, ezeket a dokkoló visszagyűjti, ezáltal ezek a palackok újra bekerülhetnek az Oonly egyedülálló körforgásába. Ezután eldöntheted, hogy ezeket teli palackokra szeretnéd-e cserélni.

További aktualitások

2021. április 16.

Újra vár a Wok n’ Go!

Bővebben

2021. április 16.

Új Samsung kiosk az első emeleten

Bővebben

2021. április 9.

Új helyen vár a Szabóság!

Bővebben