Karácsonyi nyereményjáték és programok

2018. december 1.

Decemberben is csodás programokkal és értékes nyereményekkel várunk, és abban is segítünk, hogy igazán egyedi ajándékokkal lephesd meg szeretteidet.

KÉSZÍTS FOTÓT JÓTÉKONYSÁGI HÓGÖMBÜNKBEN!

Te is eltűnődtél azon gyermekként, hogy milyen is lehet egy hógömb belsejében? Ha igen, most valóra váltjuk az álmod! Keresd fel az átriumban található hógömbünket, lépj be, élvezd a karácsonyi hangulatot, készíts meghitt karácsonyi fotókat, és oszd meg az élményt másokkal is!

Sőt, a hétvégéken Gifie fotóautomatákkal is várunk, és egyedi, animált gifeken is megörökítheted a pillanatot!

Hógömbünkben nem csak saját álmod válhat valóra, hanem másokkal is jót tehetsz, hiszen a helyszínen adományoddal támogathatod a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány munkáját is. Az Alapítvány céljait megtalálod a www.tegya.hu honlapon.
A hógömböt december 1-23. között hétfőtől szombatig 10:00 – 21:00, vasárnaponként 10:00 – 20:00, december 24-én pedig 10:00 – 14:00 között látogathatod meg.

VEGYÉL RÉSZT KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉKUNKON!

December 1-24. közötti vásárlásaiddal nyerhetsz is! Vásárolj az Allee bármelyik üzletében egy összegben 10 000 Ft felett, regisztrálj weboldalunkon, és napi nyereményként megnyerheted 10 000 Ft értékű Allee ajándékutalványaink egyikét. Legszerencsésebb nyertesünk pedig egy évig korlátlanul használhat egy SMART Electric Drive személyautót!
További részletek és regisztráció

HAZAI DESIGNEREKKEL ÉS WORKSHOPOKKAL VÁR AZ AJÁNDÉK TERMINÁL!

December 1-től újra a magyar designereké a főszerep az Allee földszintjén. Az Ajándék Terminálon 140 tervező divatkiegészítői, ékszerei és lakberendezési tárgyai közül válogathatsz, a ReCreativity 45 perces workshopjain pedig különleges ajándéktárgyakat készíthetsz a fenntarthatóság jegyében.
További részletek és regisztráció

További aktualitások

2018. december 6.

Hasít a WiFi-nk

Bővebben

2018. december 5.

Megújult a Claire’s üzlet

Bővebben

2018. december 2.

Ünnepi nyitvatartás

Bővebben