Legyél Te az Allee bloggere!

2018. augusztus 28.

Álommelót keresel? Legyél Te az Allee bloggere!

Ősszel az írás forradalmára készülünk az Allee-ban! Írunk, olvasunk, blogolunk, vlogolunk, „szövegelünk”, írástörténeti kiállítást rendezünk, és az Allee bloggerét is kiválasztjuk. Nem számít, hogy régóta blogolsz, vagy csak most kezdtél bele, ha sokan osztják a véleményedet és a bejegyzéseidet, indulj az Allee bloggerversenyén!

Kit, mit keresünk?

Egy eredeti hangot, ami megakasztja a Facebook-hírfolyamok hömpölygését. Egy hiteles szerzőt, aki tartalmas, őszinte, szórakoztató posztokkal népszerűsíti az Allee-t. Egyszóval a legjobbat keressük: Téged!

Hogyan pályázhatsz?

Természetesen saját blogbejegyzéssel. A téma: Az én Allee-m. Fogalmazd meg legalább 3000, legfeljebb 3500 karakterben (nyugi, ebben már a szóközök is benne vannak), hogy mit jelent számodra az Allee, mellékelj a szöveghez néhány saját készítésű, máshol még nem publikált, Allee-ban készült fotót, és jelentkezz! A pályázati anyagot 2018. szeptember 30-ig, az allee.bloggerverseny@multi.eu e-mail-címre várjuk. A tíz legjobb bejegyzés közül az Allee szakmai zsűrije, Mautner Zsófi, Lakatos Márk és Szirmai Gergely választja ki a győztest.

Mit adunk cserébe?
Izgalmas témákat, országos ismertséget és egy nem mindennapi lehetőséget. Bloggerversenyünk nyerteseként ugyanis egy egész éven keresztül írhatod az Allee hivatalos blogját, együttműködő partnerünk, a Best Byte jóvoltából vadonatúj, Dell Inspiron 3567 típusú laptopod billentyűit koptathatod, mi pedig minden bejegyzésedet honoráljuk. Van még kérdésed?

10 lépés a profi vloggerkedésig - Szirmai Gergőtől!

Letöltés

10 lépés a profi bloggerkedésig - Mautner Zsófitól!

Letöltés


Részletes versenyszabályzat popup: yes

További aktualitások

2019. július 14.

UPC egyedi nyitvatartása - Július 14.

Bővebben

2019. június 1.

Kultúrsziget standok nyári nyitvatartása

Bővebben

2019. június 1.

Magnum Pleasure Store: június 1-től csak az Allee-ban!

Bővebben