Legyél Te az Allee bloggere!

2018. augusztus 28.

Álommelót keresel? Legyél Te az Allee bloggere!

Ősszel az írás forradalmára készülünk az Allee-ban! Írunk, olvasunk, blogolunk, vlogolunk, „szövegelünk”, írástörténeti kiállítást rendezünk, és az Allee bloggerét is kiválasztjuk. Nem számít, hogy régóta blogolsz, vagy csak most kezdtél bele, ha sokan osztják a véleményedet és a bejegyzéseidet, indulj az Allee bloggerversenyén!

Kit, mit keresünk?

Egy eredeti hangot, ami megakasztja a Facebook-hírfolyamok hömpölygését. Egy hiteles szerzőt, aki tartalmas, őszinte, szórakoztató posztokkal népszerűsíti az Allee-t. Egyszóval a legjobbat keressük: Téged!

Hogyan pályázhatsz?

Természetesen saját blogbejegyzéssel. A téma: Az én Allee-m. Fogalmazd meg legalább 3000, legfeljebb 3500 karakterben (nyugi, ebben már a szóközök is benne vannak), hogy mit jelent számodra az Allee, mellékelj a szöveghez néhány saját készítésű, máshol még nem publikált, Allee-ban készült fotót, és jelentkezz! A pályázati anyagot 2018. szeptember 30-ig, az allee.bloggerverseny@multi.eu e-mail-címre várjuk. A tíz legjobb bejegyzés közül az Allee szakmai zsűrije, Mautner Zsófi, Lakatos Márk és Szirmai Gergely választja ki a győztest.

Mit adunk cserébe?
Izgalmas témákat, országos ismertséget és egy nem mindennapi lehetőséget. Bloggerversenyünk nyerteseként ugyanis egy egész éven keresztül írhatod az Allee hivatalos blogját, együttműködő partnerünk, a Best Byte jóvoltából vadonatúj, Dell Inspiron 3567 típusú laptopod billentyűit koptathatod, mi pedig minden bejegyzésedet honoráljuk. Van még kérdésed?

Vlogger PDF letöltése
Blogger PDF letöltése


Részletes versenyszabályzat

További aktualitások

2018. október 7.

Újra itt van a kuponvasárnap!

Stílusos kínálat, trendi kollekciók és a legjobb ajánlatok várnak az Allee-ban!

Bővebben

2018. szeptember 24.

Megnyitott a Sushi Time!

A Sushi Time 2010-ben alakult Pozsonyban és rövid időn belül Prágában is nyitott új üzleteket.

Bővebben

2018. szeptember 24.

Megnyílt az Inglot az Alleeban!

London, Milánó, Las Vegas után 2018 tavaszán végre Budapestre is megérkezett!

Bővebben