Őszi programok

2018. szeptember 14.

Középpontban az írás forradalma

  1. szeptember 14. - október 14.
Izgalmas workshopok, tartalmas kiállítás, blogger- és vlogger közönségtalálkozók és természetesen nyereményjáték, amivel most egyenesen New Yorkba repítünk. Neked miről mesélnek a betűk?

Írásképelemzés

Tudtad, hogy az írásod rengeteg dolgot elárul rólad? Hát persze! Azt is tudod, mit jelent a betűid formája, mérete, vastagsága vagy dőlésszöge? És azt, hogy miről árulkodnak a javításaid? Olvass a soraid között, és elemezd ki grafológusunk segítségével a személyiségedet! Várunk szeptember 14-én és 21-én, délután 3-tól egészen este 8-ig az Allee-ban

Játék a betűkkel

Vajon hogyan működik a nyomdagép, hogyan használták a régi idők íróeszközeit, mi a titka a titkosírásnak, és mit kell tudnod ahhoz, hogy igazán jó minőségű anyagtáblát készíthess? Megmutatjuk! Keress minket szeptember 14-én és 21-én, délután 3 és este 8 között és játsszunk együtt a betűkkel!

Írástörténeti kiállítás

Kíváncsi vagy, milyen út vezetett a hieroglifáktól a nyomtatásig? Tudod, mi az a rovásfa, a hírnökbot és a billog? Van fogalmad a fogalomírásról, a szótagírásról és a betűírásról? Nézd meg írástörténeti kiállításunkat szeptember 14. és október 14. között, és megmutatjuk, hogyan jutottunk el az írás kialakulásától a digitális forradalomig.

Blogger és vlogger közönségtalálkozók

Olvasod, nézed és hallgatod őket, találkozz velünk most személyesen az Allee-ban! Tudod, mit csinálnak, amikor épp nem írnak vagy szövegelnek? Kíváncsi vagy, miből merítenek inspirációt? Vajon mi kell ahhoz, hogy naprakészek, szórakoztatóak és tartalmasak maradjanak? Mikor vált a hobbijuk hivatássá, és hogyan látják a blogolás, vlogolás jövőjét? Kerekasztal-beszélgetéseinken minden kérdésedre választ kapsz.

Szeptember 29-én a legnépszerűbb bloggerekkel, Mautner Zsófival, Takács Nórával, Bolla Vikivel és Ökoanyuval, október 6-án a legnézettebb videóbloggerekkel, Szirmai Gergővel, Viszkok Fruzsival, Dallos Bogival és Dobó Ágival találkozhatsz személyesen.

A beszélgetések délután 4 órakor kezdődnek, műsorvezető: Hajós András.

Bloggerverseny

Álommelót keresel? Legyél Te az Allee bloggere! A legjobb pályázó országos ismertséget, vadonatúj laptopot és egy nem mindennapi lehetőséget nyer. Pályázatodat szeptember 30-ig várjuk. A részletekért kattints!

New York oda-vissza egyetlen vásárlásért!

Vásárolj legalább 10 ezer forint értékben az Allee bármelyik üzletében szeptember 14. és október 14. között, és nyerj 2 fős New York-i repülőutat 4 éjszakás szállással, a Vista jóvoltából! Regisztrálj nyereményjátékunkra weboldalunkon!

Kalligráfia workshop

Készítsd el saját kalligrafikus remekművedet! Jelentkezz ingyenes workshopjainkra, és kóstolj bele a szépen írás művészetébe szeptember 15-én, 16-án, 22-én vagy 23-án!

További aktualitások

2019. január 19.

Vodafone egyedi nyitvatartás - január 19.

Bővebben

2019. január 7.

Lezárult karácsonyi nyereményjátékunk és adománygyűjtésünk

Bővebben

2019. január 2.

WINTER SALE!

Januárban is számtalan új lehetőséget tartogatunk számodra, ne hagyd ki fantasztikus akcióinkat! Válogass az Allee üzleteinek hihetetlen ajánlatai között, látogass el hozzánk, és vásárolj óriási kedvezményekkel, hogy megújulva vághass neki a tavasznak!

Bővebben