Őszi programok

2018. szeptember 14.

Középpontban az írás forradalma

  1. szeptember 14. - október 14.
Izgalmas workshopok, tartalmas kiállítás, blogger- és vlogger közönségtalálkozók és természetesen nyereményjáték, amivel most egyenesen New Yorkba repítünk. Neked miről mesélnek a betűk?

Írásképelemzés

Tudtad, hogy az írásod rengeteg dolgot elárul rólad? Hát persze! Azt is tudod, mit jelent a betűid formája, mérete, vastagsága vagy dőlésszöge? És azt, hogy miről árulkodnak a javításaid? Olvass a soraid között, és elemezd ki grafológusunk segítségével a személyiségedet! Várunk szeptember 14-én és 21-én, délután 3-tól egészen este 8-ig az Allee-ban

Játék a betűkkel

Vajon hogyan működik a nyomdagép, hogyan használták a régi idők íróeszközeit, mi a titka a titkosírásnak, és mit kell tudnod ahhoz, hogy igazán jó minőségű anyagtáblát készíthess? Megmutatjuk! Keress minket szeptember 14-én és 21-én, délután 3 és este 8 között és játsszunk együtt a betűkkel!

Írástörténeti kiállítás

Kíváncsi vagy, milyen út vezetett a hieroglifáktól a nyomtatásig? Tudod, mi az a rovásfa, a hírnökbot és a billog? Van fogalmad a fogalomírásról, a szótagírásról és a betűírásról? Nézd meg írástörténeti kiállításunkat szeptember 14. és október 14. között, és megmutatjuk, hogyan jutottunk el az írás kialakulásától a digitális forradalomig.

Blogger és vlogger közönségtalálkozók

Olvasod, nézed és hallgatod őket, találkozz velünk most személyesen az Allee-ban! Tudod, mit csinálnak, amikor épp nem írnak vagy szövegelnek? Kíváncsi vagy, miből merítenek inspirációt? Vajon mi kell ahhoz, hogy naprakészek, szórakoztatóak és tartalmasak maradjanak? Mikor vált a hobbijuk hivatássá, és hogyan látják a blogolás, vlogolás jövőjét? Kerekasztal-beszélgetéseinken minden kérdésedre választ kapsz.

Szeptember 29-én a legnépszerűbb bloggerekkel, Mautner Zsófival, Takács Nórával, Bolla Vikivel és Ökoanyuval, október 6-án a legnézettebb videóbloggerekkel, Szirmai Gergővel, Viszkok Fruzsival, Dallos Bogival és Dobó Ágival találkozhatsz személyesen.

A beszélgetések délután 4 órakor kezdődnek, műsorvezető: Hajós András.

Bloggerverseny

Álommelót keresel? Legyél Te az Allee bloggere! A legjobb pályázó országos ismertséget, vadonatúj laptopot és egy nem mindennapi lehetőséget nyer. Pályázatodat szeptember 30-ig várjuk. A részletekért kattints! popup: yes

New York oda-vissza egyetlen vásárlásért!

Vásárolj legalább 10 ezer forint értékben az Allee bármelyik üzletében szeptember 14. és október 14. között, és nyerj 2 fős New York-i repülőutat 4 éjszakás szállással, a Vista jóvoltából! Regisztrálj nyereményjátékunkra popup: yes weboldalunkon!

Kalligráfia workshop

Készítsd el saját kalligrafikus remekművedet! Jelentkezz ingyenes workshopjainkra, popup: yes és kóstolj bele a szépen írás művészetébe szeptember 15-én, 16-án, 22-én vagy 23-án!

További aktualitások

2021. május 8.

A megújult Thuasne üzletünk nyitási akcióval várja újra vásárlóit az első emeleten.

Bővebben

2021. május 3.

Tájékoztatás

Koronavírussal kapcsolatos intézkedések

Bővebben

2021. április 30.

Május 1-jei nyitvatartás

Bővebben