Tájékoztatás

2020. december 12.

Tisztelt Látogatóink!

A 2020 november 24-től hatályos 513/2020. (XI. 23.) „a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről” (484/2020. (XI. 10.) kormárnyrendelet módosításáról) szóló kormányrendeletet, mely szerint a 65. életévét betöltött idősek védelmére egyes üzletekben úgynevezett védett vásárlási időszakot hoznak létre, 2020 december 12-től eltörölték.

Kérjük, ne feledjék, hogy az Allee területén és az épület körüli közterületeken a maszk viselése kötelező! Kérjük, hogy továbbra is figyeljenek a megfelelő távolságtartásra és a helyes maszkhasználatra!

Vigyázzunk egymásra!

Allee Center Menedzsment


2020. november 24.

Tisztelt Látogatóink!

A járványhelyzet kapcsán hozott legfrissebb kormányzati intézkedések értelmében két újabb változás lép életbe bevásárlóközpontunkban:

A 2020 november 23-tól hatályos 512/2020. (XI. 21.) „a veszélyhelyzet idején a parkolást könnyítő intézkedésekről” szóló kormányrendelet alapján 19:00-tól reggel 07:00-ig az Allee parkolóházában való parkolás ingyenes.
A parkolással kapcsolatban felhívjuk figyelmüket, hogy a kormányrendelet szerint „a parkolási létesítményben ingyenesen parkoló gépkocsi üzembentartója köteles gondoskodni arról, hogy a kereskedelmi célú parkolási létesítményt a gépkocsi az ingyenes parkolási idősáv végéig elhagyja, vagy – ha arra lehetőség van – az ingyenes parkolási idősávot követő időszakra a parkolási díjat megfizesse.” Ennek értelmében reggel 07:00-től a hagyományos rend szerint továbbra is fizetni kell a parkolásért. Távozás előtt a parkoló kártya érvényesítése minden esetben szükséges!

A 2020 november 24-től hatályos 513/2020. (XI. 23.) „a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről” (484/2020. (XI. 10.) kormárnyrendelet módosításáról) szóló kormányrendelet szerint a 65. életévét betöltött idősek védelmére egyes üzletekben úgynevezett védett vásárlási időszakot hoznak létre, amelynek időtartama alatt kizárólag ez a korosztály vásárolhat.
Az élelmiszerüzletben, a drogériában és a gyógyszertárban hétfőtől péntekig 9:00 és 11:00 közötti időben, szombaton és vasárnap 8:00 és 10:00 közötti védett vásárlási idősávban az ott foglalkoztatottak kivételével kizárólag a 65. életévüket betöltött személyek tartózkodhatnak.
De szintén fontos tudni, hogy az élelmiszerüzletet, a drogériát és a gyógyszertárt a 65. életévét betöltött személyek a védett vásárlási idősávon kívüli időszakban is szabadon látogathatják!
Kérjük, ne feledjék, hogy az Allee területén és az épület körüli közterületeken a maszk viselése kötelező! Kérjük, hogy továbbra is figyeljenek a megfelelő távolságtartásra és a helyes maszkhasználatra!

Vigyázzunk egymásra!

Allee Center Menedzsment


2020. november 11.

Tisztelt Látogatóink!

A 2020. november 11-től életbelépő új kormányrendelet értelmében az alábbi változások lépnek érvénybe az Allee Bevásárlóközpont területén:

• Egyes üzleteink, annak érdekében, hogy vásárlóink kiszolgálása zavartalanul működjön, korábban nyitnak. Az üzletek aktuális nyitvatartásáról az üzletek aloldalán tájékozódhatsz.
• Üzleteink 19.00-kor zárnak, kivéve az Allee Patika és az ételudvar azon üzletei, akik házhozszállítást vállalnak.
• Az ételudvar területén a helyszíni fogyasztás nem engedélyezett, csupán az étel elvitelének idejére szabad várakozni az üzletek előtt.
• A Cinema City Allee és a Life 1 Fitness zárva tart.
• A bevásárlóközpontunk reggel 5:00 órától este 22:00 óráig tart nyitva.
• Az Allee területén és az épület körüli közterületeken a maszk viselése kötelező!

Kérjük, hogy továbbra is figyeljetek a megfelelő távolságtartásra és a helyes maszkhasználatra!
Ne feledjétek, hogy este 20.00 után kijárási tilalom van érvényben!

Vigyázzunk egymásra!

Allee Center Menedzsment


2020. július 1.

Kedves Látogatónk!

Az Allee számára fontos a kerület lakóinak támogatása, így a koronavírus-járvány idején online vásárlással és ingyenes házhozszállítással segítettük a helyi közösséget.
A korlátozások enyhítésével július 1-től ezt a szolgáltatásunkat felfüggesztjük.

Mivel számunkra a vásárlóink egészsége a legfontosabb, a boltok újranyitásakor több intézkedést is bevezettünk, amelyek a látogatók biztonságos vásárlását szolgálják:

  • Folyamatosan fertőtlenítjük az Allee egész területét.
  • Kézfertőtlenítő állomásokat helyeztünk ki a bevásárlóközpont több pontján.
  • Maszk- és higiéniai eszköz automatákat állítottunk fel.
  • Padlómatricákkal és kordonokkal segítjük a 2 méteres biztonsági távolság betartását.
  • Az ételudvarban átrendeztük az ülőhelyeket, közlekedési útvonalakat és várakozási területeket az ételudvarban.

Intézkedéseinkről és a vásárlás szabályairól bővebben itt olvashatsz:
https://allee.hu/fontos-vagy-nekunk

Kérünk, hogy ezek betartásával látogass az Allee-ba!
Vigyázzunk egymásra!


2020. május 29.

Kedves Látogatónk!

A legújabb kormányrendelet értelmében az Allee 2020. május 18-tól újra teljes nyitvatartási időben működhet. Így, reméljük, Téged is mihamarabb viszontláthatunk bevásárlóközpontunkban.

Már nagyon várunk!

Az üzletek pontos nyitvatartásáról az egyes üzletek aloldalain tájékozódhatsz.

Az Allee számára a látogatók és munkatársaink egészsége a legfontosabb, ezért új intézkedéseket vezettünk be, hogy gondtalan legyen a vásárlásod:

• A bevásárlóközpont területén csak maszkban vagy az arcot eltakaró kendőben lehet tartózkodni. Maszkot gyógyszertárunkból vagy a kihelyezett automatákból is tudsz vásárolni.
• Padlómatricákkal és egyéb jelölésekkel segítjük a biztonságos távolság betartását az épület forgalmasabb részein.
• A megfelelő távolságtartás érdekében átrendeztük az ételudvart, és várakozási területeket jelöltünk ki.
• Kézfertőtlenítő állomásokat állítottunk fel a bevásárlóközpont több pontján és az irodaházban is.
• A mosdókban ábrákkal segítjük a helyes kézmosást.
• Infópontos kollégáink, őreink, valamint takarító és karbantartó munkatársaink ezután is maszkban és kesztyűben dolgoznak.
• A folyamatos fertőtlenítés érdekében új takarítási folyamatokat vezettünk be.

#azAlleemVigyázRám

Kérjük, hogy csak tünetmentesen látogass el hozzánk, a házon belül viselj maszkot, használd a kézfertőtlenítőket, és amennyiben lehetőséged engedi, fizetésnél bankkártyát használj!

Köszönjük megértésedet és együttműködésedet!

#vigyázzunkegymásra

Allee Center Menedzsment


2020. április 27.

Kedves Látogatóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Budapest Főváros Önkormányzata Közgyűlésének rendelete értelmében 2020. április 27-től Budapest területén kötelező a bevásárlóközpontokban és valamennyi üzletben a maszk viselése.
A szabályok szerint minden hat évnél idősebb látogatónknak - a nálunk tartózkodás teljes ideje alatt - a száját és orrát teljes egészében el kell takarnia textil vagy papír maszkkal, sállal, kendővel, vagy bármely egyéb, a kilégzéssel távozó cseppek felfogására alkalmas eszközzel.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Vigyázzunk egymásra!

Allee Center Menedzsment


2020. március 27.

Kedves Látogatóink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország Kormánya 2020. március 28-tól április 11-ig kijárási korlátozást rendelt el, aminek értelmében lakóhelyünket, tartózkodási helyünket csak munkavégzés és az alapvető szükségletek céljából hagyhatjuk el.
A rendelet értelmében az alábbi üzletek tarthatnak nyitva teljes nyitvatartási időben:
• élelmiszer,
• gyógyszer,
• gyógyászati segédeszköz,
• drogéria,
• szolgáltatások: bank, fodrászat és manikűr

Az üzletek pontos nyitvatartásáról az egyes üzletek aloldalain tájékozódhatnak.

Kérjük, hogy a rendeletet betartva 9-12 óra között csak a 65 év felettiek érkezzenek hozzánk, amennyiben nem tudnak megkérni hozzátartozót vagy szomszédot a vásárlásra. A 65 év alattiakat pedig 12 óra után várjuk. Továbbá felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy legyenek kedvesek betartani a javasolt minimum másfél méter távolságot bevásárlásiak során!

Vigyázzunk egymásra!

Az Allee Bevásárlóközpont továbbra is figyelemmel kíséri a vírus terjedésének megállításával kapcsolatos kormányzati és hatósági iránymutatásokat annak érdekében, hogy azonnal megtehessük a szükséges óvintézkedéseket, és erről haladéktalanul tájékoztathassuk látogatóinkat.


2020. március 26.

Kedves Látogatónk!

A járványügyi helyzetre való tekintettel, az információs szolgáltatásunk március 28-tól átmenetileg a P2 szinten lévő parkoló irodában érhető el.

A parkoló iroda nyitvatartása: hétfő-szombat: 10.00 - 20.00 vasárnap: 10.00 - 19.00
Kérdés esetén hívja az alábbi számot: +36 70 905-3435

Köszönjük megértését!

Allee Center Menedzsment


2020. március 17.

Tisztelt Látogatóink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a magyar kormány új koronavírus (COVID-19) járvánnyal kapcsolatos rendelete értelmében az Allee Bevásárlóközpont üzletei 2020. március 17-től ideiglenesen 10.00 és 15.00 óra között tartanak nyitva.

Ez a korlátozás nem vonatkozik a gyógyszertárra, az élelmiszert, az illatszert, a drogériai terméket, a háztartási tisztítószert, a vegyi árut és a higiéniai papírterméket árusító üzletekre a gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzletekre, valamint a szolgáltatásokra.

Az alábbi üzletek továbbra is a megszokott módon működnek:

Allee Patika Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 08:00-19:00 óra, vasárnap 10:00-18:00 óra

dm Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 08:00-19:00 óra, szombat 09:00-18:00, vasárnap 09:00-16:00 óra

Interspar Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 07:00-21:00 óra, vasárnap 07:00-19:30 óra

További üzleteink, szolgáltatásaink nyitvatartásával kapcsolatban kérjük, közvetlenül érdeklődjenek az egyes üzletek weboldalunkon megadott elérhetőségein.

Az éttermekben 15.00 óra után kizárólag az ott foglalkoztatottak tartózkodhatnak. Ételt elvitelre ezt követően is meg lehet rendelni, melyek átvehetők személyesen is.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az Allee-ban található Cinema City mozi a rendelkezés értelmében zárva tart.
Vevőink és munkatársaink egészsége és biztonsága kiemelten fontos számunkra. Az Allee Bevásárlóközpont továbbra is figyelemmel kíséri a vírus terjedésének megállításával kapcsolatos kormányzati és hatósági iránymutatásokat annak érdekében, hogy azonnal megtehessük a szükséges óvintézkedéseket, és erről haladéktalanul tájékoztathassuk látogatóinkat.


2020. március 11.

Ezúton is tájékoztatjuk Önöket, hogy az Allee jelenleg zavartalanul működik, üzleteink továbbra is nyitva tartanak.
Minden szükséges higiéniai óvintézkedést megteszünk, és fokozottan fertőtlenítjük, szellőztetjük közösségi tereinket. Ezzel együtt számítunk az Önök felelős együttműködésére is. Az Alleeba történő érkezéskor, kérjük alaposan mossanak kezet. Amennyiben levertséget, rosszullétet vagy egyéb felsőlégúti megbetegedésre utaló tünetet tapasztalnak magukon, kövessék a https://koronavirus.gov.hu/ ajánlásait.

Követve a kormányzat 2020. március 11-i ajánlását, az alábbi időpontokra tervezett divatbemutatóink elmaradnak:

  • Március 13. (péntek) 16:00, 17:00 és 18:00
  • Március 14. (szombat) 14:00, 15:30 és 17:00

Weboldalunkon és a közösségi média felületeinken keresztül folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a további fejleményekről.

Köszönjük megértésüket!

Üdvözlettel:
Allee Center Menedzsment

További aktualitások

2021. március 1.

Az Allee Club egész márciusban kedvezménykuponokkal vár.

Bővebben

2021. február 24.

A DM ideiglenesen zárva tart

Bővebben

2021. február 19.

Fenntartható felfrissülés: Oonly vízautomata az Allee-ban!

Bővebben