Nekünk fontos, hogy segítsünk!

2020. augusztus 17.

2020.04.29.

Szent Imre Kórház

Kedves Látogatónk!

Ha ismered az Allee-t, tudhatod, hogy számunkra mindig is fontos volt a XI. kerület támogatása. A segítségre most a legnagyobb szükség valószínűleg a kerületi egészségügyben van, ezért az Allee úgy döntött, hogy 15 millió forinttal támogatja a Szent Imre Kórházat a járványhelyzetben.

Ebből az összegből a kórház 3 db lélegeztetőgépet, 2 db EKG készüléket, 30 db vérnyomásmérőt, valamint számos védőfelszerelést és orvostechnikai eszközt fog beszerezni.

„Minden támogatásnak örülünk, így nagyra értékeljük a járvány elleni erőfeszítéseinkhez felajánlott Allee hozzájárulást. Az adományból vásárolt eszközöket a koronavírussal közvetlenül foglalkozó egységeink, a COVID Intenzív Terápiás Osztály, a Sürgősségi Osztály, valamint a COVID izolációs egység kapják” – mondta el Bedros J. Róbert, a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház főigazgatója.

Bízunk benne, hogy ezzel a felajánlással hatékonyan tudjuk segíteni a kórház napi munkáját a járvány idején és azt követően is, és hálásak vagyunk azért az áldozatos munkáért, amit a Szent Imre Kórház dolgozói és minden egészségügyi dolgozó értünk végez nap mint nap.

Veletek vagyunk!

Allee Team

Sajtóközleményünket ide kattintva olvashatod.


2020.03.04.

Pető Intézet

Kedves Látogatónk!

Az Allee Bevásárlóközpont, mint a kerület elkötelezett támogatója, régóta figyelemmel kíséri és segíti a XI. kerületi Pető Intézet munkáját. Mivel az intézet nélkülözhetetlen feladatokat végez az elsősorban központi idegendszeri sérüléssel küzdő gyermekek életminőségének fejlesztésében, ezért 2019 őszén adománygyűjtésbe kezdtünk, ahol a vásárlók segítségével 1 millió forint jött össze az intézmény számára.

Az adománygyűjtést nem csak a jó cél édesítette meg. A Desszert Neked Torta- és Süteményműhellyel együttműködésben meghirdettük az Allee Tortája receptversenyt, a sütemények eladásából befolyt összeget pedig az Allee kiegészítette, így jött össze közös erőből a támogatás.

„A speciális eszközökhöz, melyekkel a sérült gyermekek mozgását, beszédét, értelmi képességeit és digitális kompetenciáit fejlesztjük, támogatások nélkül nem tudnánk hozzájutni, és az intézeten kívüli programok szintén sok pénzbe kerülnek. Az Allee támogatásával újabb fejlesztőeszközök vásárlását, a gyerekek szabadidős programjait, valamint a kommunikációs és szociális készségeket fejlesztő csoportos kutyaterápiás foglalkozásokat tudjuk finanszírozni” – mondta el Schumicky András, a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány elnöke az adomány átadásakor.

Az Allee-nál büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóink segítségével egy ilyen világszínvonalú munkát végző intézetet támogathatunk a kerületben, ezzel is hozzájárulva Újbuda civil életének fejlődéséhez.

Ezúton is hálásan köszönjük minden adományozónak a részvételt!

Allee Team

Sajtóközleményünket ide kattintva olvashatod.

További aktualitások

2020. december 5.

Az Allee étteremkínálata a PADTHAI WOKBAR-ral bővül

Bővebben

2020. november 25.

A Burger King technikai okok miatt zárva tart

Bővebben

2020. november 24.

Tájékoztatás

Koronavírussal kapcsolatos intézkedések

Bővebben