Támogatjuk a Szent Imre Kórházat

2020. április 29.

Kedves Látogatónk!

Ha ismered az Allee-t, tudhatod, hogy számunkra mindig is fontos volt a XI. kerület támogatása. A segítségre most a legnagyobb szükség valószínűleg a kerületi egészségügyben van, ezért az Allee úgy döntött, hogy 15 millió forinttal támogatja a Szent Imre Kórházat a járványhelyzetben.

Ebből az összegből a kórház 3 db lélegeztetőgépet, 2 db EKG készüléket, 30 db vérnyomásmérőt, valamint számos védőfelszerelést és orvostechnikai eszközt fog beszerezni.

„Minden támogatásnak örülünk, így nagyra értékeljük a járvány elleni erőfeszítéseinkhez felajánlott Allee hozzájárulást. Az adományból vásárolt eszközöket a koronavírussal közvetlenül foglalkozó egységeink, a COVID Intenzív Terápiás Osztály, a Sürgősségi Osztály, valamint a COVID izolációs egység kapják” – mondta el Bedros J. Róbert, a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház főigazgatója.

Bízunk benne, hogy ezzel a felajánlással hatékonyan tudjuk segíteni a kórház napi munkáját a járvány idején és azt követően is, és hálásak vagyunk azért az áldozatos munkáért, amit a Szent Imre Kórház dolgozói és minden egészségügyi dolgozó értünk végez nap mint nap.

Veletek vagyunk!

Allee Team

További aktualitások

2020. május 28.

Ünnepi nyitvatartás

Bővebben

2020. május 19.

Tájékoztatás

Koronavírussal kapcsolatos intézkedések

Bővebben

2020. május 18.

Helly Hansen és Under Armour üzlet nyílt az Allee-ban

Bővebben