Állatbarát Bevásárlóközpont

Kedvenceink kedvence az Allee

Szereted, ha kis kedvenced a közeledben van? Legszívesebben mindenhova magaddal vinnéd?

Akkor az Allee a te helyed! A bevásárlóközpont egész területe állatbaráttá lett átalakítva, és több mint 50 üzletbe beviheted magaddal kis kedvencedet! Ezen felül extra szolgáltatásokkal is találkozhatsz, mint az állatjárgány vagy az itatórész, a különböző programokról nem is beszélve!

Az első hazai állatbarát bevásárlóközpont

Mostantól szívesen látott vendégek a négylábú kedvencek az Allee-ban. Beléphetnek az Allee Bevásárlóközpont közösségi tereibe és a piktogramokkal ellátott üzletekbe a jól szocializált kutyák és egyéb kedvencek 2015. szeptember 23-tól. Az állatokkal érkezőkre külön házirend is vonatkozik. Mindemellett az Allee együttműködik a HEROSZ Budapest Állat- és Természetvédő Egyesülettel, valamint a Budaörsi Állatmenhellyel. A „Kedvenceink kedvence az Allee - Állatbarát bevásárlóközpont” program részeként kutyaitatót is biztosít a bevásárlóközpont.

Egy egyedülálló kezdeményezés

Az Allee Bevásárlóközpont jelentős lépést kíván tenni a társállat – ember kapcsolat megélése és a vásárlói élmény kiteljesedése érdekében, ezért elindította a „Kedvenceink kedvence az Allee - Állatbarát bevásárlóközpont” programot. A projekt keretében 2015. szeptember 23-tól a felelős állattartók jól szocializált és egészséges állataikkal – saját felelősségükre – beléphetnek az Allee közösségi tereibe, és a piktogrammal megjelölt üzletekben együtt vásárolhatnak négylábú társaikkal. A program részeként kutyaitatót is biztosít a bevásárlóközpont.

Segítőkutyás kiképzés

Mindemellett az Allee lehetőséget ad a Budapesten és a főváros közelében működő segítőkutyákat kiképző szervezeteknek, hogy a bevásárlóközpont területén valós körülmények között, nyugodt és előre megtervezett módon teljesíthessék kiképzési- és vizsgafeladataikat.

Örökbefogadás az Allee-ban

A bevásárlóközpont együttműködésbe lépett a HEROSZ Budapest Állat- és Természetvédő Egyesülettel, valamint a Budaörsi Állatmenhellyel, aminek eredményeképpen a látogatók örökbe tudnak fogadni gazdátlan kutyákat, macskákat, nyulakat.

Az Allee Bevásárlóközpont fontosnak tartja, hogy az állatok megsegítésén túl ráirányítsa a figyelmet a felelős állattartásra és az állatvédelem fontosságára. Az Allee hisz abban, hogy egy örökbefogadás, egy állat megmentése nem csupán egy jócselekedet, hanem sokkal több annál, mivel ezek az állatok minden esetben önzetlen szeretetet, hűséget és ragaszkodást nyújtanak új gazdáiknak. Azok, akik a bemutatott állatok között nem találják meg „társukat”, természetesen az állatmenhelyen további négylábúak közül választhatnak életre szóló barátot maguknak.

Éld át kedvenceiddel a közös vásárlás élményét!

Keresd az alábbi piktogrammal ellátott üzleteket, ahová négylábú kedvenceiddel is betérhetsz!