Állatbarát Bevásárlóközpont

Kedvenceink kedvence az Allee

Szereted, ha kis kedvenced a közeledben van? Legszívesebben mindenhova magaddal vinnéd?

Akkor az Allee a te helyed! A bevásárlóközpont egész területe állatbaráttá lett átalakítva, és több mint 50 üzletbe beviheted magaddal kis kedvencedet! Ezen felül extra szolgáltatásokkal is találkozhatsz, mint az állatjárgány vagy az itatórész, a különböző programokról nem is beszélve!

Az első hazai állatbarát bevásárlóközpont

Mostantól szívesen látott vendégek a négylábú kedvencek az Allee-ban. Beléphetnek az Allee Bevásárlóközpont közösségi tereibe és a piktogramokkal ellátott üzletekbe a jól szocializált kutyák és egyéb kedvencek 2015. szeptember 23-tól. Az állatokkal érkezőkre külön házirend is vonatkozik. Mindemellett az Allee együttműködik a HEROSZ Budapest Állat- és Természetvédő Egyesülettel, valamint a Budaörsi Állatmenhellyel. A „Kedvenceink kedvence az Allee - Állatbarát bevásárlóközpont” program részeként kutyaitatót is biztosít a bevásárlóközpont.

Egy egyedülálló kezdeményezés

Az Allee Bevásárlóközpont jelentős lépést kíván tenni a társállat – ember kapcsolat megélése és a vásárlói élmény kiteljesedése érdekében, ezért elindította a „Kedvenceink kedvence az Allee - Állatbarát bevásárlóközpont” programot. A projekt keretében 2015. szeptember 23-tól a felelős állattartók jól szocializált és egészséges állataikkal – saját felelősségükre – beléphetnek az Allee közösségi tereibe, és a piktogrammal megjelölt üzletekben együtt vásárolhatnak négylábú társaikkal. A program részeként kutyaitatót is biztosít a bevásárlóközpont.

Éld át kedvenceiddel a közös vásárlás élményét!

Keresd az alábbi piktogrammal ellátott üzleteket, ahová négylábú kedvenceiddel is betérhetsz!