Állatbarát Bevásárlóközpont

Partnereink

Szerető helyről szerető otthonba

Az árva állatok gazdi keresése szívügyünk.

Ezért olyan állatokkal foglalkozó szervezeteket kértünk fel partnereinknek, akik több éves tapasztalatukkal bebizonyították, hogy megfelelő szeretettel bánnak lakóikkal és ugyanilyen odaadó gazdit keresnek számukra. Alább részletesebben is megismerheted partnereinket és eddigi tevékenységüket.

HEROSZ Állat- és Természetvédő Egyesület
A HEROSZ egy kis oázis megunt, elkóborolt és gazdátlan állatoknak. Kizárólag adományozó állatbarátok jóvoltából nyílt meg a főváros első állatotthonaként, 1991-ben. Természetvédelmi területen található, 2700 m2-es, zárt területén a legkülönfélébb állatok élnek együtt, a kutyáktól és macskáktól kezdve a mosómedvéken át egészen a különféle hüllőkig és madarakig, és mindegyikükre szakképzett gondozók és a saját állatorvosuk figyel. Saját magukat nem szükségmenhelyként, „elfekvőként”, hanem korszerű állatvédelmi intézményként határozzák meg.

Elérhetőségek:
E-mail: budaorsiallatmenhely@gmail.com
Telefonszám: +36 1 362 3278
Weboldal: www.herosz.hu

Budaörsi Állatmenhely
Az Állat- és Természetvédők Budaörsi Egyesülete 2001 óta működik, és azóta a magyar állatvédelem meghatározó pillére. Évente 800-1000 rászoruló állatnak nyújt otthont az egyesület által működtetett Budaörsi Állatmenhely. Alapvetően cicákkal és kutyákkal foglalkoznak, de az esetenként bekerülő nyulak, görények, hörcsögök és más kisállatok előtt sem zárják be a kapuikat. Rendszeresen látnak el súlyosan sérült, testi fogyatékos és lelkileg sérült állatokat is. A normál ellátás mellett szociális támogatást is igyekeznek nyújtani nekik, hiszen legfőbb céljuk, hogy minél előbb új gazdához juttassák őket.

Elérhetőségek:
E-mail: budaorsiallatmenhely@gmail.com
Telefonszám: +36 70 601 6701
Weboldal: www.budaorsiallatmenhely.hu