About Us

A főváros legnépesebb kerületében, a XI. kerület szívében elhelyezkedő Allee 2009. november 11-én nyitotta meg kapuit. A multifunkciós bevásárlóközpont az Október huszonharmadika - Kőrösy - Váli - Bercsényi utcák által határolt 3 hektárnyi területen található.

A négy szinten elhelyezkedő bevásárlóközpont épülete 47 000 m² bérbeadható összterületet foglal magában kiskereskedelmi és szórakoztató funkciók számára. További 7000 m² területen irodahelyiségek bérelhetők és háromszintes földalatti mélygarázs biztosít 1280 gépjármű számára parkolási lehetőséget.

Az Allee területének legcsendesebb részén, a Váli és Bercsényi utca sarkán épült fel a Simplon Udvar lakópark 89 magas színvonalú lakással, amelyek alapterülete 35–130 m² között változik.

A fejlesztő, az ING Magyarország Ingatlanfejlesztő Kft. törekedett arra, hogy az idelátogatók igényeit kielégítő, kellemes bevásárló- és szórakoztatóközpontot hozzon létre, és egyben magas életminőséget alakítson ki az ottlakók számára. Az önkormányzattal kialakított sikeres együttműködésnek köszönhetően az Allee közvetlen környezete is megújult. A Bercsényi utcában egy 100 méter hosszú alagút jött létre, mely elvezeti az utca átmenő forgalmát. A Kőrösy utca díszburkolattal ellátott sétáló utcává alakult és a piac jelenlegi parkolójából kialakított kisebb közpark csatlakozott hozzá.