Art Moments Festival

2020. October 5.

Art Moments Fesztivál az Allee-ban!

Az Allee teret ad a kortárs művészeti kezdeményezéseknek. Ennek legújabb állomása, hogy itt üzletünkben nyílik meg az Art Moments Fesztivál.

Az immár tizedik éve tevékenykedő Art Moments szervezőinek célja, hogy a hagyományos kiállítóterekből kilépve, a mindennapi életünk részévé tegyék a kortárs művészetet. Így született meg a Hybridart Space Pop Up Galéria ötlete, amely ezúttal az Allee második emeletén, a Vodafone melletti üzletben nézhető és érhető el.

Az galériaban október 5. és november 6. között három kiállítás kerül megrendezésre, melyeknek mind a fenntarthatóság és a fogyasztói kultúra áll a középpontjában.

ZERO WASTE
2020. október 5-10.

TRASH IS SEXY - TerraCycle gyűjtemény
2020. október 11-20.

ENTRÉE - Diploma kiállítás
2020. október 22-november 6.

A kiállításokon olyan tárgyakkal találkozhatunk, melyek a fogyasztói kultúrából idővel kihullanak, a kiállító térben azonban műalkotásként születnek újjá. A három kiállítás más-más irányból, de egyformán izgalmas módon dolgozza fel, hogyan viszonyulunk megszerzett majd eldobott tárgyainkhoz, és hogyan válhat művészetté a leghétköznapibb tárgy is.

ALLEE ART WALL MŰVÉSZETI PROJEKT

A galériában helyet kap az Allee saját művészeti kezdeményezése, az Art Wall művészeti projekt három alkotása is. Az Allee által felkért három festőművész, Soós Nóra, Mátyási Péter és Weiler Péter festményei itt élőben is megtekinthetőek. A 2020. október 18-án induló jótékonysági online árverésen ezen alkotások megvásárlásával egy jótékonysági szervezetet támogathatunk.

Gyere az Allee-ba, és fogyassz kortárs képzőművészetet!

Vár az Art Moments Fesztivál!

Previous announcements

2020. October 28.

A KFC átépítés miatt zárva tart

Október 31-től, november 29-ig.

Read more

2020. October 26.

Due to inventory count, Neckermann is operating with shortened opening hours

29th of October

Read more

2020. October 26.

K&H Bank opens on 27th of October!

Read more