Ismerd meg a fényfestés művészetét és alkoss szabadon!

Látogass el szeptember 7. és 30. között az Adaptér Fényfestő állomására az Allee átriumába és engedd szabadon fantáziádat!

A fényfestés nem olyan nagy ördöngösség, mint amilyennek először gondolnánk. Nem kell hozzá más, mint egy stabil kamera, egy aránylag sötét szoba, valamilyen fényforrás, és persze kreatív alkotókedv.  Egy teljesen sötét szobát alakítottunk ki az Allee átriumában, mindenféle eszközzel felszerelve, hogy profi fényfestményt készíthess.

Az elkészült műved le is tudod fotózni, elküldeni magadnak e-mailben vagy akár kinyomtatni ott helyben. A legkreatívabb fényrajzok alkotói pedig lehetőséget kapnak, hogy viszont láthassák a munkájukat egy következő Anna Amélie darabon. Az Anna Amélie már textilekről jól ismert görög kultúra inspirálta vonalrajzai ugyanis tökéletes alapanyagok egy fényfestményhez. 

Amennyiben még több különleges techólógiai módszereket szeretnél elsajátítani vagy többet szeretnél megtudni a körülötted lévő világról, akkor várunk az Adaptérbe, a Bercsényi utca 10. szám alá!

További programok és lehetőségek: adapterujbuda.hu