Hírek

Új!

2021. november 19.

Tájékoztatás

Kedves Látogatóink!

A 484/2020. (XI. 10.) Kormányrendelet szerint 2021. november 20-ától az Allee valamennyi belső területén (beleértve a parkolót, üzleteket, szolgáltatókat, stb.) kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszkviselés.
Továbbá kérünk mindenkit, hogy az Allee teljes területén tartsa meg a javasolt 1,5 méteres távolságot!

Vigyázzunk egymásra!

Allee üzemeltetés


Kedves Látogatóink!

A 2021 július 3-tól hatályos 365/2021. számú kormányrendelet értelmében a koronavírus járvánnyal kapcsolatos további enyhítések kerültek bevezetésre:

Maszkviselési szabályok

Megszűnik a maszkviselési kötelezettség a bevásárlóközpont teljes területén, ideértve a közös területeket, valamennyi üzletet (beleértve a szolgáltatókat, szabadidős létesítményeket), ételudvart, üzemeltetési területeket, irodákat, azaz nem kötelező a bevásárlóközpontban maszkot viselni, de a kormányrendelet rögzíti, hogy a maszkhasználat senki számára nem tiltható meg. A maszkviselés be nem tartására vonatkozó szankciók sem alkalmazandóak a továbbiakban.

Vendéglátó üzletek

A vendéglátó üzletekre vonatkozó védelmi intézkedések megszűnnek, azaz a vendéglátó üzletben tartózkodó személy nem köteles maszkot viselni és védettnek nem minősülő személyek (azaz akik nem rendelkeznek igazolvánnyal/applikációval) számára is szabad a vendéglátó üzleten belül (és ahogy eddig is, a teraszon is) tartózkodás, fogyasztás. Az ételudvar is ennek megfelelően üzemelhet, azaz ott sem kell maszkot viselni, és bárki leülhet fogyasztani. A vendéglátó üzletekre vonatkozó szankciók megszűnnek.

Üzletek

Megszűnnek az üzletekre vonatkozó korlátozások is, beleértve a négyzetméterhez kötött vásárlók számához igazodó korlátozásokat, azaz bármennyi vásárló tartózkodhat és vásárolhat az üzletekben, a maszkviselés és a távolságtartás nem kötelező.

Szabadidős létesítmények

A szabadidős létesítményekre vonatkozó védelmi intézkedések megszűnnek, azaz a szabadidős létesítményekben tartózkodó személy nem köteles maszkot viselni és védettnek nem minősülő személyek (azaz akik nem rendelkeznek igazolvánnyal/applikációval) is szabadon látogathatják a létesítményeket (mozi, edzőterem).

Vigyázzunk egymásra!

Allee Center Menedzsment