Hírlevél

Legyél mindig naprakész

Szeretnél időben értesülni az Allee újdonságairól? Iratkozz fel hírlevelünkre! Folyamatosan értesítünk, hogy milyen programok és nyereményjátékok várnak, megtudhatod milyen új üzletekkel és szolgáltatásokkal bővülünk, illetve mikor jönnek a következő Allee kuponnapok!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A feliratkozással Ön kifejezett hozzájárulását adja az Allee Center Kft. (székhely: 1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 8-10.; cégjegyzékszám: 01-09-929987; adószám: 11683018-2-43; a továbbiakban: „Allee Center Kft.”) számára ahhoz, hogy a feliratkozás során megadott személyes adatait a jelen nyilatkozat alján található linkről elérhető adatvédelmi szabályzatban foglaltak szerint kezelje és feldolgozza, adatfeldolgozásra az adatvédelmi szabályzat szerinti adatfeldolgozók részére továbbítsa, egyúttal kijelenti továbbá, hogy az adatvédelmi szabályzatot elolvasta és az abban foglaltakat kifejezetten elfogadja.

A feliratkozás során megadott adatait az Allee Center Kft. bizalmasan kezeli, illetéktelen harmadik fél számára semmilyen módon nem teszi hozzáférhetővé.

Regisztrációjával Ön hozzájárul ahhoz, hogy az Allee Center Kft. minden alkalommal elküldje legfrissebb elektronikus (katalógusát is tartalmazó) hírlevelét az Ön által megadott e-mail címre és a megadott személyes adatait a jövőben marketing kommunikációs céljaira felhasználja.

Az Ön személyes adatait 5 évig tároljuk és kezeljük. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni, illetve nem szeretné, hogy a jövőben az Allee Center Kft. személyes adatait marketingkommunikációs célokra használja fel, küldjön egy e-mailt a ktoperczer@multi.eu címre "lejelentkezés" tárggyal arról az e-mail címről, amellyel feliratkozott.

Részletes adatvédelmi nyilatkozatunk letöltéséhez kattintson a linkre: adatvédelmi szabályzat letöltése