Programok

2018. december 1. — december 30.

Ajándék Terminál

Ajándékozz magyar design-t karácsonyra!
Cover

Idén immár második alkalommal találkozhat a közönség a magyar design remekeivel az Allee Bevásárlóközpont földszintjén. Közel 140 hazai tervező termékei között válogathatnak azok, akik valami igazán különlegeset szeretnének a karácsonyfa alá csempészni: divatkiegészítők, ékszerek, papírtermékek, gyerekeknek szánt termékek, bútorok, kerámia és lakberendezési tárgyak népesítik be az Ajándék Terminál polcait december 1-30. között.

Az Ajándék Terminál karácsonyi vásárt 2011-ben a Design Terminál indította útjára, azzal a céllal, hogy megjelenési lehetőséget biztosítson a hazai tervezők számára. A pop-up vásár szervezője 2018-tól a Hybrid Art Management, akiknek kortárs képzőművészeti projektjeik mellett a magyar design is a szívügyük.

Fontos tudnod: ha az Ajándék Terminál pop-up üzletében vásárolsz, egy hazai kisvállalkozás fejlődését segíted. Azzal, hogy leemelsz a polcról egy neked tetsző tárgyat és megajándékozol vele valakit, aki számodra fontos, egy harmadik embert is boldoggá teszel: a tervezőt magát, aki azt a tárgyat szívvel-lélekkel készítette.
Választhattál volna mást is, de Te a magyar design-t választottad. Hidd el, jól döntöttél!

Veled együtt hiszünk a magyar design hozzáadott értékében.

Gyere, nézz be hozzánk!