2018. december 1. — december 30.

Workshopok az Ajándék Terminálon

Az Ajándék Terminálon idén 140 kortárs tervező darabjai közül válogathatsz, 45 perces workshopjainkon pedig egyedi, kézműves ajándéktárgyakat is készíthetsz a ReCreativity csapatával! Válassz egy workshopot, és foglalj időpontot!
Cover

Idén immár második alkalommal találkozhat a közönség a magyar design remekeivel az Allee Bevásárlóközpont földszintjén. Közel 140 hazai tervező termékei között válogathatnak azok, akik valami igazán különlegeset szeretnének a karácsonyfa alá csempészni: divatkiegészítők, ékszerek, papírtermékek, gyerekeknek szánt termékek, bútorok, kerámia és lakberendezési tárgyak népesítik be az Ajándék Terminál polcait december 1-30. között.

Az Ajándék Terminál karácsonyi vásárt 2011-ben a Design Terminál indította útjára, azzal a céllal, hogy megjelenési lehetőséget biztosítson a hazai tervezők számára. A pop-up vásár szervezője 2018-tól a Hybrid Art Management, akiknek kortárs képzőművészeti projektjeik mellett a magyar design is a szívügyük.

Fontos tudnod: ha az Ajándék Terminál pop-up üzletében vásárolsz, egy hazai kisvállalkozás fejlődését segíted. Azzal, hogy leemelsz a polcról egy neked tetsző tárgyat és megajándékozol vele valakit, aki számodra fontos, egy harmadik embert is boldoggá teszel: a tervezőt magát, aki azt a tárgyat szívvel-lélekkel készítette.
Választhattál volna mást is, de Te a magyar design-t választottad. Hidd el, jól döntöttél!

Veled együtt hiszünk a magyar design hozzáadott értékében.

Gyere, nézz be hozzánk!

A ReCreativity egy budapesti társadalmi vállalkozás. Workshopjaikon és képzéseiken a kreatív újrahasznosítás módszerével segítik a résztvevőket abban, hogy kreatív megoldásokat építsenek be mindennapjaikba, és közben környezettudatos attitűdöt sajátítsanak el.

Minden háztartásban megtalálható, a használat után általában kidobásra ítélt alapanyagoknak (műanyag, papír, Tetra Pak, PET-palack, textilek, kartonok) adnak új életet, azáltal, hogy használati tárgyakat, kiegészítőket, hangszereket és különböző játékokat készítenek belőlük.

Az Ajándék Terminálon te is elsajátíthatod módszereiket! Keress minket a földszinten a Kazar üzlet mellett.
Válassz egy workshopot, éld ki kreativitásod, és készíts egyedi ajándéktárgyakat szeretteidnek a fenntarthatóság jegyében!

Köszönjük az érdeklődésed, de időpontjaink sajnos megteltek.