Programok

2020. március 1.

Divatba hozzuk a sportot!

Fergetegesen sportos programkínálattal köszönt be a tavasz az Allee-ban.

Ne maradj le!
Cover

Újra fashion show az Allee-ban

Ahogy az tavasszal már lenni szokott, a kifutók világa ismét az Allee-ba költözik, egy fantasztikus zenés- táncos divatshow erejéig. Idén sportosra vesszük a figurát, tisztelegve a közelgő ötkarikás játékok előtt. Az egyedülálló látványvilágról Lakatos Márk stylist és Lukács Gabi divatbemutató-rendező gondoskodik, így garantáltan felforrósodik majd a levegő az Allee földszinti átriumában.

IDŐPONTOK

MÁRCIUS 5. (csütörtök) 16:30 // 18:00

MÁRCIUS 6. (péntek) 16:30 // 18:00

MÁRCIUS 7. (szombat) 14:00 // 15:30// 17:00

MÁRCIUS 8. (vasárnap) 14:00 // 15:30// 17:00

A magyar sport klasszisai az Allee kiállításán

A magyar sportolók már megannyi világversenyen bizonyították rátermettségüket, érmek sokaságát és hatalmas dicsőséget szerezve országunknak. Márciusban egy sporttörteneti kiállítás keretein belül felelevenítjük a magyar sport kimagasló alakjainak sikereit. Gyere el, és idézd fel te is a magyar sport felejthetetlen pillanatait az Allee kiállításán!

Az Allee-ban már a vásárlással is nyerhetsz

Nyereményjátékunkon is sportos ajándékcsomagokért lehet ringbe szállni. Minden 10 000 Ft feletti vásárlásoddal indulhatsz az értékes ajándékcsomagok egyikéért, melyet népszerű Allee-s üzletek sportos termékeiből állítottunk össze. Ne feledd, minél több kódot töltesz fel, annál nagyobb esélyed van a nyerésre!

Ne maradj le! https://allee.hu/nyeremenyjatekok/uzz-sportot-a-vasarlasbol