Programok

2018. április 6. — április 8.

Gondold újra – DIY workshopok

Látogass el az Allee-ba, és próbáld ki magad a DIY workshopokon!

Újrahasznosított anyagokból készíthetsz egyedi, ökotudatos fülbevalókat, kulcstartókat. A gyermekek pedig játékosan alkothatnak különféle használati tárgyakat!
Cover

Tavasszal különleges rendezvénysorozattal kedveskedünk, ahol felszabadíthatod a benned rejlő kreativitást! Az újrahasznosítás jegyében magyar tervezők segítségével lesheted el az ökotudatos alkotás alapjait. Csak győzz választani a rengeteg izgalmas kiegészítő közül!

Résztvevő tervezők

Maminvent

A márkanév egyedi, megismételhetetlen kézműves rekreálmányokat, azaz újrahasznosított alapanyagokból készült termékeket és valódi bőralkotásokat takar. Elfeledett anyagok kapnak lehetőséget egy új életre, az eredetitől nagyban eltérő felhasználási céllal. Látogass el workshopjukra, ahol a Maminvent segítségével egyedi fülbevalót készíthetsz bőrhulladékból!

a Maminvent weboldala popup: yes

Old Blue

Céljuk, hogy minél nagyobb mennyiségben legyenek újrahasznosítva farmerek, hiszen tudják: egy jó farmer csodákra képes. Megtalálhatóak ökokollekciójukban egyedi készítésű lábtörlők, szőnyegek, táskák és kreatív hobbianyagok. Workshopjukon megtanulhatod, hogyan készíts te magad is trendi kiegészítőket farmer alapanyagokból!

az Old Blue weboldala popup: yes

Ursuslupus

Ez a minőségi statement márka bicikligumi, gumimatrac és sátoranyag újrahasznosításával hoz létre divatcikkeket és használati tárgyakat, amelyekkel felhasználóit környezettudatosságra kívánja inspirálni. Praktikus és színes megoldásaik a tudatos embereknek kínálnak mindennapi megoldásokat. A tervező segítségével kipróbálhatod, hogyan kell biciklibelső és gumimatrac felhasználásával ökobarát fülbevalót készíteni. Látogass el a workshopra!

az Ursuslupus weboldala popup: yes

Cellux

A Cellux Csoport egy működő tervező és alkotóközösség. Zászlójukra kezdetektől fogva az értékteremtést, a tudásmegosztást és a közösségépítést tűzték ki. A fenntartható és tudatos életformával kapcsolatos kommunikáció és a társadalmi felelősségvállalás a legfontosabb kérdések, amelyek köré szerveződtek. Workshopjukon a gyermekeknek is kedveskednek, ugyanis a Cellux foglalkozásain használati tárgyakat tanulhatnak meg készíteni háztartási hulladékból!

a Cellux Csoport weboldala popup: yes

Infinity Paper Design

A márka számára az értéktelen „szemét” értékes hulladékká válik, és lesz belőle valami, amiből nincs még egy a világon. Számtalan anyagból válogathatnak, így kreációiknak csak a képzelet szabhat határt. Termékei strapabíróak, esztétikusak, praktikusak és könnyen kezelhetőek. Felkeltették az érdeklődésed? Workshopukon elsajátíthatod, hogyan készíts különféle hulladékokból kulcstartót vagy éppen fülbevalót!

az Infinity Paper Design weboldala popup: yes

Nusenka

A márka különleges formáját választotta az újrahasznosításnak. Felismerte a kávékapszulákban rejlő hatalmas lehetőséget, és egyedi ékszereket készít belőlük. Kreációi között mindenki találhat a stílusához illő kiegészítőket, miközben elsajátíthatja a környezettudatosság szellemiségét. Próbáld ki te is magad, és készíts egy újrahasznosított fülbevalót magadnak workshopjukon!

a Nusenka Facebook-oldala popup: yes

Köszönjük, hogy résztvettél DIY workshopjainkon és együtt alkottunk újrahasznosított anyagokból egyedi kiegészítőket!