Programok

2018. április 6. — április 22.

Gondold újra! - környezettudatos programsorozat

Április 6-22-ig tartó tavaszi kampányunk középpontjában Földünk megóvása, az ökobarát megoldások, továbbá a környezettudatos gondolkodás és a divat összefonódása áll.
Cover

Kiállításunkon megtekintheted a hazai designerek stílusos és környezettudatos alkotásait. Bemutatunk egy modern zöld otthont, amelyből te is hasznos ötleteket meríthetsz, hogy hogyan varázsold lakásodat ökotudatossá.

Április 6-8. között DIY workshopjainkon elkészítheted újrahasznosított anyagokból kedvenc ékszeredet, kiegészítődet. És ha a kézműves foglalkozáson megszomjaznál, tekerj magadnak bátran egy frissítő smoothie-t bringaturmixunk segítségével!

Április 13-15. és 20-22. között megnézheted üzleteink tavaszi-nyári kollekcióit különleges látványelemekkel, artistákkal és táncosokkal színesített divatbemutatóinkon, mely során a divat és a környezettudatosság együtt jelenik meg a színpadon. A Wonderland Show Company által bemutatott divatshowkat Lakatos Márkkal és Lukács Gabival közösen álmodtuk színpadra.
A színes programok mellett természetesen a nyereményjáték sem maradhat el. Tavaszi nyereményjátékunk első 1000 résztvevője egyedi vászontáskát kap ajándékba. Légy te az a szerencsés, aki elutazhat Európa egyik legökotudatosabb városába, Koppenhágába!