Programok

2019. április 18. — április 24.

Heti filmpremierek

Heti filmpremierek
Cover

A Cinema City Allee a Tavaszi szünet illetve Húsvét alatt hétköznap délelőtt is várja már a vendégeit:

  • Április 18 (csütörtök)
  • Április 19 (péntek)
  • Április 20 (szombat)
  • Április 21 (vasárnap)
  • Április 22 (hétfő)
  • Április 23 (kedd)
  • Május 1 (szerda)

Heti premierfilmek:

Bosszúállók: Végjáték - jegyelővétel
Korhatár: E12, szinkronos
Bosszúállók: Végjáték - jegyelővétel
Korhatár: E12, angol nyelven, magyar felirattal
Bosszúállók: Végjáték 3D - jegyelővétel
Korhatár: E12, szinkronos
Bosszúállók: Végjáték - jegyelővétel
Korhatár: E12, angol nyelven, magyar felirattal
Bosszúállók: Végjáték - jegyelővétel
Korhatár: E12, angol nyelven, magyar felirattal Dolby Atmos
Bosszúállók maraton - jegyelővétel premier előtt április 24.
Korhatár: E12, szinkronos
A gyászoló asszony átka - premier
Korhatár: 16, szinkronos
A gyászoló asszony átka - premier
Korhatár: 16, angol nyelven
Csodapark - premier
Korhatár: 6, szinkronos
Csodapark 3D - premier
Korhatár: 6, angol nyelven
Mia és a fehér oroszlán - premier
Korhatár: 12, szinkronos
Hotel Mumbai - premier
Korhatár: 16, szinkronos
Hotel Mumbai - premier
Korhatár: 16, angol nyelven, magyar felirattal
Interjú Istennel - premier
Korhatár: 12, szinkronos
Interjú Istennel - premier
Korhatár: 12, angol nyelven, magyar felirattal

Bosszúállók: Végjáték (E12) - jegyelővétel elindult; Bosszúállók maraton premier előtt; VIP - Bosszúállók maraton extra premier előtt

Thanos súlyos tette, amivel elpusztította az univerzum élőlényeinek felét és megtörte a Bosszúállókat, a megmaradt hősöket egy végső összecsapásra készteti a Marvel Studios huszonegy filmet megkoronázó, nagyszabású fináléjában, a Bosszúállók: Végjátékban.
Jegyvásárlás: Bosszúállók: Végjáték

Bosszúállók maraton - premier előtt

Nézd meg együtt a Bosszúállók: Végtelen háborút és a Bosszúállók: Végjátékot. A két film között 10 perc szünet lesz. Jegyeiteket kérjük a vetítés végéig őrizzétek meg!
Bosszúállók: Végtelen háború & Bosszúállók: Végjáték maraton – jegyvásárlás: Bosszúállók maraton

Mia és a fehér oroszlán (12)

A tízéves Mia élete fenekestül felfordul, miután a családja úgy dönt, elhagyják Londont, és egy oroszlánfarmon kezdenek dolgozni Afrikában. Amikor megszületik Charlie, a gyönyörű fehér oroszlán, a kislány újra rátalál a boldogságra, és különleges barátságot köt az állatkölyökkel.Miután azonban Charlie betölti harmadik évét, Mia élete újra a feje tetejére áll, a kislány ugyanis rábukkan a nyugtalanító titokra, amelyet az édesapja megpróbált elrejteni előle. Miát a hatalmába keríti a félelem, hogy Charlie-nak baja eshet, ezért inkább megszökik vele. A két barát hihetetlen kalandra indul a dél-afrikai szavannán, hogy találjanak egy helyet, ahol az oroszlán szabadon élheti az életét.
Jegyfoglalás és -vásárlás: Mia és a fehér oroszlán

Interjú Istennel (12)

Paul Asher afganisztáni tudósításai karrierjének legkellendőbb munkái. Miután hazatér a Közel-Keletről, a fiatal újságíró nehezen dolgozza fel a háborúban látott borzalmakat és mikor házassága is válságba kerül, teljesen elveszettnek érzi magát. Egy napon aztán különös interjúalannyal hozza össze az élet, egy férfival, aki azt állítja magáról, hogy Ő Isten. Paul kezdetben szkeptikusan fogadja a titokzatos idegen szavait, ám minél többet beszélgetnek, annál inkább az az érzése, hogy talán a férfi tényleg igazat mond. Vajon mit kérdezhet egy kíváncsi újságíró a Teremtőtől? És Te mit kérdeznél Tőle?
Jegyfoglalás és -vásárlás: Interjú Istennel

Hotel Mumbai (16)

Tíz elszánt terrorista köt ki Mumbai partjainál egy motorcsónakkal. Céljuk több helyszínen merénylet elkövetése a hatalmas indiai metropoliszban, amelyekkel a lehető legtöbb áldozatot akarják szedni. Utolsó célpontjukként benyomulnak a világhírű Taj Hotel luxusszállodába. Amíg a kommandósok megérkeznek, a hotelben egy örökkévalóságnak tűnő macska-egér játszma kezdődik a fegyveresek, valamint az ártatlan turisták és alkalmazottak között. A hotel alkalmazottjai közül néhányan a menekülés helyett inkább a maradás mellett döntenek, s életük kockáztatásával igyekeznek védeni a turistákat.
Jegyfoglalás és -vásárlás: Hotel Mumbai

Csodapark (6)

June, az optimista, élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark van elrejtve. A csodapark tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal, ugyanakkor nagy fejetlenség uralkodik ezen a bámulatos helyen...June rájön, hogy a park a saját képzeletének szülötte, így csak ő képes helyrehozni. June-ra vár a feladat, hogy a fantasztikus állatokkal összefogva megmentse ezt a varázslatos helyet, és újra megteremtse a csodát a csodaparkban.
Jegyfoglalás és -vásárlás: Csodapark

A gyászoló asszony átka (16)

La Llorona. A Gyászoló Asszony. Egy rémisztő, nem evilági lény, amely saját maga okozta szörnyű sorsát, menny és pokol között ragadt, és nem találja a helyét. Valamikor réges-régen, amikor élt, féltékenységi rohamában vízbe fojtotta a gyerekeit, azután, amikor rájött, mit tett, utánuk ugrott. Azóta kísért a Földön, és halált hoznak a könnyei. Akik éjszaka meghallják a hangját, azok nem érik meg a reggelt. A Gyászoló Asszony a homályban bujkál, gyerekekre vadászik, és mindenre képes, hogy valamiképpen pótolja saját veszteségét. Büntetése az örök kín, bosszúja, hogy saját fájdalmát mások is kénytelenek átélni. Ahogy telnek az évszázadok, egyre rafináltabb módszerekkel, egyre kegyetlenebb elszántsággal sanyargatja az élőket.1970-ben érkezett Los Angelesbe: egy szociális munkás (Linda Cardellini) és saját két kis gyereke is kénytelen rájönni, hogy a legendák nem hazudnak. James Wan, a Fűrész elindítója, a Démonok között- és az Annabelle-filmek valamint Az apáca alkotója a horror műfaj legsikeresebb művelője ismét megmutatja, mennyit tud a borzongatásról…
Jegyfoglalás és -vásárlás: A gyászoló asszony átka

Kattints az aktuális moziműsorért.

Cinema City Magyarország facebook oldala: https://www.facebook.com/cinemacitymagyarorszag/
Cinema City Magyarország Instagram oldala: https://www.instagram.com/cinemacity_hu/