Programok

2019. december 5. — december 11.

Heti filmpremierek

Heti filmpremierek
Cover

A Cinema City jelenlegi promóciója:
starwarsjatek.cinemacity.hu - Nyerj egy utat az európai premierre, Londonba! December 5-ig még van lehetőség pályázni a nyerésre!

Cinema City decemberi nyitvatartása:
• December 23. – téli szünet, így a vidéki Cinema City mozik, valamint a bp-i Cinema City Campona és Duna Pláza is 09:30-as pénztárnyitással várja a vendégeit.
• December 24. – 14:00-kor indulnak az utolsó előadások, pénztárak zárnak.
• December 25. – 14:00-kor kezdődnek az első előadások. Pénztárak előtte 30 perccel nyitnak.
• December 26-27. – téli szünet, így a vidéki Cinema City mozik, valamint a bp-i Cinema City Campona és Duna Pláza is 09:30-as pénztárnyitással várja a vendégeit.
• December 30. – téli szünet, így a vidéki Cinema City mozik, valamint a bp-i Cinema City Campona és Duna Pláza is 09:30-as pénztárnyitással várja a vendégeit.
• December 31. – 14:00-kor indulnak az utolsó előadások, pénztárak zárnak.
• Január 1. – 14:00-kor kezdődnek az első előadások. Pénztárak előtte 30 perccel nyitnak.
• Január 2-3. – téli szünet, így a vidéki Cinema City mozik, valamint a bp-i Cinema City Campona és Duna Pláza is 09:30-as pénztárnyitással várja a vendégeit.

Heti premierfilmek:

Star Wars: Skywalker kora - jegyelővétel
Korhatár: 12E, szinkronos
Seveled - premier
Korhatár: 12, magyarul beszélő
Sarkvidéki akció - premier
Korhatár: 6, szinkronos
Pamacs - a Mikulás kis rénszarvasa - premier
Korhatár: 6, szinkronos
Élősködők - premier
Korhatár: 16, szinkronos
Jumanji - a következő szint - premier előtt
Korhatár: 12, szinkronos
Jumanji - a következő szint 3D - premier előtt
Korhatár: 12, szinkronos

Star Wars: Skywalker kora (12E) – jegyelővétel!

A Skywalker saga utolsó részében ismét egymással szemben áll az Ellenállás és az Első Rend.
Jegyvásárlás: Star Wars: Skywalker kora

Jumanji – a következő szint (12) – premier előtt!

A játék, amely beszippantja fantáziavilágába a játékosait, még működik. A régi barátok akaratuk ellenére visszakerülnek a következő pályára… de a felállás már egészen más, mint legutóbb. Miután Spencert beszippantja a program, három régi haverja természetesen kötelességének érzi, hogy megpróbálja kimenteni. Azt hiszik, az ismerős terepen könnyen boldogulnak majd, de nem számolnak vele, hogy néhány új játékos mindent megváltoztathat. Spencer nagyapja (Danny DeVito) és annak nyugdíjas haverja (Danny Glover) is követi őket. Az avatárok (Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan) összekeverednek, a tétek nőnek, a dzsungel helyett behavazott hegyeken és forró sivatagban kell megoldaniuk a feladatot, ráadásul már a startvonalnál kiderül: ezúttal egy játékos nem kerülhet ki élve Jumanjiból…2017 egyik legnagyobb mozis meglepetése volt a Jumani – Vár a dzsungel, amely négy főszereplőjének, akció, fantázia és vígjáték tökéletes arányú keverésének és persze a Robin Williams-féle alapötletnek köszönhetően nemcsak hatalmas nézettségre tett szert, hanem rögtön legendává is vált.Dwayne Johnson pillanatnyilag a világ legsikeresebb színésze. Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan pedig nagyszerű csapat: jöhet az új Jumanji!
Jegyvásárlás: Jumanji – a következő szint

Seveled (16)

Elsőre jó ötletnek látszott. Gergő (Mészáros Béla), a csajozógép filmkritikus szeretne beteg édesanyja (Básti Juli) kedvében járni, és a jó ügy érdekében hazudik egy nagyot. Csak egyetlen egyet: beviszi hozzá a kórházba a szomszédját (Tenki Réka), a nagyszájú ex-sztriptíztáncosnőt, akinek van egy nagy előnye: öt hónapos terhes. Az unokamániás anyuka boldogan látja, hogy a fia révbe ért, elbúcsúzik mindenkitől – és meggyógyul. Ettől kezdve Gergő és Saci kénytelen újabb és újabb hazugságokkal tartani a frontot. Bár alig bírják egymást elviselni, ha jön a „nagyi”, úgy tesznek, mintha boldog, fiatal pár volnának. Az átverések persze sosem tökéletesek, és a bonyodalom Saci pocakjával együtt terebélyesedik: pedig előbb-utóbb meg kell születnie a megoldásnak. A Poligamy és a Coming Out rendezője, Orosz Dénes a legjobb magyar színészek több generációját hívta meg új, korunk párkapcsolati bajait, örömeit és botrányait feltérképező, önfeledt romantikus vígjátékába..
Jegyfoglalás és -vásárlás: Seveled

Sarkvidéki akció (6)

Fürge, a sarkiróka szállítói munkája közben arról ábrándozik, hogy egyszer ő lesz a nagykutya, a sztár szállító. Hogy bizonyítsa rátermettségét, az egyik szánt és egy rejtélyes csomagot titkos helyre irányít. Közben azonban rábukkan egy álcázott erődre, ahol Otto Von Walrus-szal, a gonosz zsenivel találkozik, aki egyben egy furcsa hadserege tábornoka is. Fürge hamar rájön, hogy Otto miben mesterkedik: a sarkvidék alá akar fúrni, hogy az ókori gázok felszabadításával felolvassza a jeges földrészt, és ezáltal ő legyen a világ ura.Fürgének össze kell szednie kétbalkezes barátait, hogy megakadályozzák Otto ördögi tervének végrehajtását, és megvédjék otthonukat.
Jegyfoglalás és -vásárlás: Sarkvidéki akció

Pamacs – a Mikulás kis rénszarvasa (6)

Mikor a Mikulás hűséges szánhúzója, Villám bejelenti visszavonulását, új tagra van szüksége a csapatnak, ráadásul gyorsan! Pamacs, az apró kis lovacska eltökélt, Ő is szánhúzó rénszarvas szeretne lenni. Mindenben támogatja Őt legjobb barátja, Mogyi, akinek segítségével Pamacs megmérettetheti magát a profi rénszarvasok között. Ám a kis patás hamar rájön, hogy a tét sokkal nagyobb, mint gondolta.
Jegyfoglalás és -vásárlás: Pamacs – a Mikulás kis rénszarvasa

Élősködők (16)

A teljesen őrült filmeket jegyző dél-korai rendezőfenomén, Bong Joon-ho (A gazdatest, Snowpiercer – Túlélők viadala, Okja) tízévnyi nemzetközi kitérő után visszatért hazájába, hogy ismét kompromisszummentesen dolgozhasson. Ennek eredménye ez a tőle megszokott hangvételű, semmihez sem hasonlítható éjsötét vígjáték, az Élősködők. Ki-taek családja igazi semmirekellőkből áll, akik mindig a könnyebbik utat választják – bármit megtesznek, csak dolgozni ne kelljen. Irigykedve nézik a Park család fényűző életmódját, és ördögi tervet eszelnek ki, hogy a közelükbe férkőzzenek. Azonban természetesen semmi sem a családfő tervei szerint alakul. Két évvel az Okja után Bong Joon-ho legújabb filmje is a patinás Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában mutatkozott be, ahol ezúttal elnyerte a fesztivál legfontosabb díját, az Arany Pálmát.
Jegyfoglalás és -vásárlás: Élősködők

Kattints az aktuális moziműsorért.

Cinema City Magyarország facebook oldala: https://www.facebook.com/cinemacitymagyarorszag/
Cinema City Magyarország Instagram oldala: https://www.instagram.com/cinemacity_hu/