Programok

2019. február 20. — február 27.

Heti filmpremierek

Heti filmpremierek
Cover

A Cinema City mozihálózat idén is készül az Oscar gálára a Díjnyertes Filmek Kvíze filmes online játékával február 21-27. között.

Díjnyertes Filmek Kvíze

Te nyernél a legnagyobb filmfanatikus kategóriájában?

Teszteld a tudásod a Cinema City filmkvíz játékában, ahol csupa díjnyertes alkotással kapcsolatos kérdés vár és nyerj mozis ajándékokat!
Részletek és játék: filmkviz.cinemacity.hu
Promóciós videónk megtekinthető az alábbi linken.

Heti premierfilmek:

Dermesztő hajsza - premier
Korhatár: 16, szinkronos
Zöld könyv - premier
Korhatár: 12, angol nyelven, magyar felirattal
Zöld könyv - premier
Korhatár: 12, szinkronos
Alelnök - premier
Korhatár: 16, angol nyelven, magyar felirattal
Így neveld a sárkányodat 3. 3D - premier
Korhatár: 6, szinkronos
Így neveld a sárkányodat 3. 3D - premier
Korhatár: 6, angol nyelven
Így neveld a sárkányodat 3. - premier
Korhatár: 6, szinkronos

Dermesztő hajsza (16)

Nelst (Liam Neeson), a becsületes hókotró-sofőrt választják meg az Év Polgárának a csillogó coloradói síközpontban. A mintapolgár élete azonban fenekestül felfordul, amikor a fiát egy nagyhatalmú helyi drogbáró elteszi láb alól. Extrém előítéletekkel és nehézfegyverekkel felvértezve Nels kitartó bosszúhadjáratba kezd, hogy a kartellt apró darabokra rombolja. És semmi nem állíthatja meg addig, amíg el nem éri a tápláléklánc legtetejét.
Jegyfoglalás és -vásárlás: Dermesztő hajsza

Zöld könyv (12)

Tony Lip egyszerű ugyanakkor jó lelkű fickó, az a típus, akinek a problémamegoldó készsége kimerül az „előbb ütök és csak aztán kérdezek” módszerben. Egy kis mellékes reményében elvállalja, hogy egy afroamerikai zongorista, Don Shirley sofőrje lesz, aki Amerika déli államaiba indul turnézni, oda, ahol a helyiek nem látják szívesen azokat, akiknek más a bőrszíne. Don kifinomult stílusa szöges ellentéte az egykori kidobó ember nyers modorának, ám az út során rájönnek, hogy nem is annyira különbözőek.
Jegyfoglalás és -vásárlás: Zöld könyv

Alelnök (16)

Az Oscar-díjas és igen szórakoztató A NAGY DOBÁS-ban Adam McKay író-rendező a '30-as évekbeli nagy gazdasági világválság óta a legnagyobb pénzügyi összeomláshoz vezető Wall Street-i trükközésről rántotta le a leplet. Új filmje, az ALELNÖK egy újabb igaz sztorit vázol: a jelenkori amerikai politika egyik legzárkózottabb és legtitkolódzóbb elméjét, Richard Bruce (Dick) Cheneyt állítja a középpontba, Christian Bale újabb nagy átalakulást prezentáló alakításában. Szereplőtársai Amy Adams, Steve Carell és Sam Rockwell. Cheney fél évszázadot felölelő útja során wyomingi elektronikai munkásból az Egyesült Államok de facto elnöke lesz ebben a sötét humorú és gyakran nyugtalanító bepillantásban a szervezeti hatalommal való (vissza)élésbe. McKay értő kezei közt a Cheneyt övező kettősség, mint elhivatott családapa és politikai bábjátékos, bensőségességgel, szellemességgel és merész narratívával találkozik. Eltökélt és végsőkig hű felesége, Lynne által vezérelve és a nyers és nagyhangú Donald Rumsfeld útmutatásával Cheney Nixon adminisztrációja alatt férkőzött be Washington D.C. szerkezetébe, Gerald Ford elnök Fehér Ház-i kabinetfőnökeként kezdve, majd öt kongresszusi ciklus után George H.W. Bush védelmi minisztereként folytatva. 2000-ben lemondott a Halliburton olajipari cég vezérigazgatói posztjáról, hogy George W. Bush alelnökeként szálljon síkra a választásokon, azzal a nyilvánvaló elképzeléssel, hogy csaknem teljeskörű kontrollt élvezne – pusztán formaságként tekintve alelnöki megnevezésére. Cheney ravasz és titkos politikai manőverei oly módon változtatták az amerikai politikai térképet, hogy még évtizedek elteltével is érezhetők lesznek hatásai. Ám világos, hogy ez csak az egyik oldala Dick Cheneynek. Annak a férfiének, akinek a nyilvánosság által ismert képét meghazudtolja visszafogott magánélete és érezhető szeretete családja iránt.Az ALELNÖK-öt 6 Golden Globe-díjra jelölték, köztük a legjobb film (musical/vígjáték), a legjobb színész (musical/vígjáték) és legjobb rendező kategóriákban.
Jegyfoglalás és -vásárlás: Alelnök

Így neveld a sárkányodat 3. (6)

A DreamWorks Animation bemutatja a filmtörténet egyik legnépszerűbb animációs sorozatának várva várt következő részét. Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát...
Jegyfoglalás és -vásárlás: Így neveld a sárkányodat 3.

Kattints az aktuális moziműsorért.

Cinema City Magyarország facebook oldala: https://www.facebook.com/cinemacitymagyarorszag/
Cinema City Magyarország Instagram oldala: https://www.instagram.com/cinemacity_hu/