Programok

2019. június 20. — június 26.

Heti filmpremierek

Heti filmpremierek
Cover

A nyári nyitvatartás június 17-től lépett életbe, azaz minden mozink már délelőtt is várja sok szeretettel a vendégeket.

Idén nyári, Mozizz nyerő jegyekkel! nagy nyereményjátékunk július 1-jén indul és 2 hónapig tart, mely időszak alatt minden Cinema City mozijegy nyer!

Heti premierfilmek:

Gyerekjáték - premier
Korhatár: 18, szinkronos
Csekély esély - premier
Korhatár: 16, szinkronos
Toy Story 4. - premier
Korhatár: 6, szinkronos
Toy Story 4. 3D - premier
Korhatár: 6, szinkronos
Casanova - Az utolsó szerelem - premier
Korhatár: 16, szinkronos
Casanova - Az utolsó szerelem - premier
Korhatár: 16, francia nyelven, magyar felirattal

Toy Story 4.(6)

Woody mindig is magabiztosan töltötte be helyét a világban, s jól tudta, első számú feladata vigyázni gazdájára, legyen az akár Andy, akár Bonnie. Ám miután Bonnie egy vonakodó új játékot hoz szobájába, egy nagy kaland régi és új barátok oldalán rádöbbenti Woodyt, mily nagy hely is lehet a világ egy játék számára.
Jegyfoglalás és -vásárlás: Toy Story 4.

Gyerekjáték (18)

Minden idők legveszélyesebb gyermekjátéka visszatér. Karen (Aubrey Plaza), az egyedülálló anya megajándékozza kisfiát, Andyt (Gabriel Bateman) egy hightech Buddi-játékbabával. Amivel azonban egyikük sincs tisztában, hogy az öntudatra ébredő szülinapi ajándékot átjárja a gonoszság.
Jegyfoglalás és -vásárlás: Gyerekjáték

Csekély esély (16)

Az sors útjai totálisan kifürkészhetetlenek. Charlotte (Charlize Theron) gyönyörű, szuperintelligens, befolyásos nő, nem mellesleg az Amerikai Egyesült Államok külügyminisztere. Fred (Seth Rogen) tehetséges újságíró, egy nagyra nőtt gyerek, aki susogós szerkójában élvezi az élet örömeit. Kettejükben az égvilágon semmi közös nincs… kivéve, hogy a 16 éves Charlotte egyszer vigyázott a kiskamasz Fredre, aki persze egyből belezúgott a szőke hercegnőbe. És akkor sok-sok év után a férfi és a nő találkozik. A férfi legerősebb fegyverével, a humorával letaglózza a nőt, aki egyből fel is veszi őt a stábjába szövegírónak. Pár közösen átbeszélt szónoklattal később a két teljesen különböző ember között - döbbenet a köbön - felizzik az a bizonyos szikra, és egy világot átívelő románc veszi kezdetét lopott csókokkal, diplomata bálokkal, rivaldafénnyel, elnöki jelöléssel, és egy kis drogos beütéssel. Mert bármennyire csekély az esély, a lehetetlen néha tényleg valóra válik…
Jegyfoglalás és -vásárlás: Csekély esély

Casanova – Az utolsó szerelem (16)

Casanova a XVIII. század megkerülhetetlen alakja, akinek nő még nem tudott nemet mondani. Amikor a világ legnagyobb csábítója Londonba érkezik, megismerkedik a gyönyörű és fiatal kurtizánnal, Marianne de Charpillonnal, aki olyannyira megbabonázza a férfit, hogy az hajlandó lenne lemondani a világ összes nőjének szerelméről. A lány azonban nem adja könnyen magát, kíméletlen játékba kezd, melyben egyikük sem nyerhet.
Jegyfoglalás és -vásárlás: Casanova – Az utolsó szerelem

Pókember – Idegenben (E12) - jegyelővétel elindult!

Pókember nem pihenhet. Az már kiderült, hogy az ifjú pók (Tom Holland) egyedül is képes megmenteni a világot, és csoportban is megállja a helyét, de közben ő úgy érzi, hogy neki is jár mindaz, ami bármelyik középiskolásnak: és a haverjaival európai utazásra indul. De éppen, amikor végre élvezhetné mindazt, amit a baráti lazulás kínálhat, újabb ellenség tör a világra. A rejtélyes Mysterio (Jake Gyllenhaal) erősebb az eddigi ellenfeleknél, és könnyen lehet, hogy Pókember, aki nagy nehezen próbálja a hátizsákos utazást a hősi küzdelemmel összehangolni, kénytelen régi bosszúálló társaitól segítséget kérni. Az új Pókember-film, a Hazatérés szellemében folytatódik. Fiatalos, laza és csupa vicc, de közben nagyon látványos, és jó néhány Bosszúálló közreműködik benne.
Jegyvásárlás: Pókember - Idegenben

Kattints az aktuális moziműsorért.

Cinema City Magyarország facebook oldala: https://www.facebook.com/cinemacitymagyarorszag/
Cinema City Magyarország Instagram oldala: https://www.instagram.com/cinemacity_hu/