Programok

2019. október 17. — október 23.

Heti filmpremierek

Heti filmpremierek
Cover

Októberi ünnepi és őszi szüneti nyitvatartásunk:
• Október 23. (szerda): már délelőtt várjuk kedves vendégeinket a vidéki és a bp-i Cinema City Campona, Duna Pláza mozikban is.
• Október 28 - November 1. (őszi szünet és Mindenszentek): már délelőtt várjuk kedves vendégeinket a vidéki és a bp-i Cinema City Campona, Duna Pláza mozikban is.

Heti premierfilmek:

Depeche Mode: Spirits in the Forest - premier csak november 21-én
Korhatár: 12E, angol nyelven, magyar felirattal
Zombieland - A második lövés - premier
Korhatár: 16, szinkronos
Zombieland - A második lövés - premier
Korhatár: 16, eredeti nyelven
Jetikölyök - premier előtt
Korhatár: 6, szinkronos
Jetikölyök 3D - premier előtt
Korhatár: 6, szinkronos
Demóna: A sötétség úrnője - premier
Korhatár: 12, szinkronos
Demóna: A sötétség úrnője 3D - premier
Korhatár: 12, szinkronos
Álomnagyi - premier
Korhatár: 12, szinkronos

Depeche Mode: Spirits in the Forest (12E) – Csak november 21-én!

2017-2018-ban a Depeche Mode Global Spirit nevű turnéjával bejárta az egész világot, 115 koncertet adtak összesen több mint 3 millió néző előtt. Az együttes legújabb koncertfilmje, a művészi igényességgel rögzített és vágott Depeche Mode: Spirits in the Forest valójában több, mint koncertfilm: a Global Spirit turné legutolsó állomásán, a berlini Waldbühne erdőkkel körülölelt színpadán felvett, kirobbanóan energikus koncertjelenetek mellett személyes hangvételű dokumentumrészleteket is láthatunk, hat különleges Depeche Mode rajongó szülővárosából. Az ő megindító történetükön keresztül feltárul, hogy miként tudott a zenekar népszerűsége töretlenül növekedni közel negyven éve tartó karrierjük során, valamint megtapasztalhatjuk a zene nyelvtől, lakóhelytől, nemtől, kortól és körülményektől független közösségépítő erejét is, amely sokakat átsegített életük nehéz időszakain. A lenyűgöző képi világú film díjnyertes rendezője, Anton Corbijn videoklip-rendezőként már 1986 óta dolgozik együtt a zenekarral. A DM mellett számtalan emlékezetes klip fűződik a nevéhez, többek közt a U2, Nick Cave and the Bad Seeds, Bryan Adams, Red Hot Chili Peppers, Metallica, Coldplay zenekaroktól is. Új egész estés koncertfilmjében nemcsak a Depeche Mode élő fellépések páratlan energiáját mutatja be a nézőknek, hanem azt is, hogy milyen hatást gyakorolt a rajongók életére az együttes zenéje.
Jegyvásárlás: Depeche Mode: Spirits in the Forest

Jetikölyök (6) – premier előtt

A Pearl Studio és a DreamWorks Animation közös produkciója nagyszabású, 3000 mérföldes utazásra viszi a közönséget Sanghaj utcáitól a lélegzetelállító havas himalájai tájakig. Amikor egy csintalan baráti társaság találkozik egy fiatal jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a föld legmagasabb pontján. A rendező Jill Culton (Nagyon vadon) a társrendező Todd Wilderman (Trollok, Croodék), a producer Suzanne Buirgy (Kung Fu Panda 2, Végre otthon!) az executive produced Tim Johnson (Túl a sövényen, Végre otthon!, Z, a hangya).
Jegyfoglalás és -vásárlás: Jetikölyök

Demóna: A sötétség úrnője (12)

A fantasy-kalandfilm néhány évvel a Demóna eseményei után játszódik. Akkor a közönség megtudhatta, miként keményedett meg a szíve a Disney hírhedt gonosztevőjének, ami egy csecsemő, a kis Auróra hercegnő megátkozásához is vezetett. A második részben sokrétű kapcsolatuk tovább mélyül; új szövetségeket kötnek és új ellenségekkel veszik fel a harcot, hogy megvédjék közös birodalmukat és a csodálatos lényeket, akik lakják.
Jegyfoglalás és -vásárlás: Demóna: A sötétség úrnője

Zombieland – A második lövés (16)

A zombie apokalipszist is meg lehet szokni. A négy túlélő, Columbus, Tallahasse, Wichita és Little Rock számára is hétköznapivá váltak az élőhalottak támadásai, a harc és a vér. A Fehér Házból kiköltöznek Amerika középső vidékére: de hamarosan megbánják a döntésüket. Nemcsak túlélőkkel találkoznak, hanem a zombik új fajával is: szupererős és szuperfurcsa lényekkel… Éppen tíz évvel ezelőtt mutatták be a Zombielandet. Azóta mind a négy főszereplőt jelölték Oscarra (Emma Stone meg is kapta a díjat), és újra mindannyian visszatérnek a kísérteties humorú, vagány és fantáziadús film folytatására.
Jegyfoglalás és -vásárlás: Zombieland – A második lövés

Álomnagyi (12)

Miután két évig élnek együtt boldogan saját lakásukban, a hét féltestvérből álló mozaikcsalád kénytelen elköltözni. Vonakodva bár, de mindenki útnak indul a saját nyaralására. Amikor azonban a kis Gulliver egyedül köt ki Aurore nagyinál, aki arról ismert, hogy imád bulizni, de képtelen gyerekekre vigyázni, a srácok a saját kezükbe veszik az irányítást: mindannyian megjelennek a nagymamánál, hogy ott töltsék az egész nyarat. Aurore nem főz, viszont minden este elmegy mulatni, és délután két óra előtt sosem kel ki az ágyból. Ugyanakkor egy olyan nagyi, aki az ember legjobb barátja is egyben, nem maga a megvalósult álom?
Jegyfoglalás és -vásárlás: Álomnagyi

Kattints az aktuális moziműsorért.

Cinema City Magyarország facebook oldala: https://www.facebook.com/cinemacitymagyarorszag/
Cinema City Magyarország Instagram oldala: https://www.instagram.com/cinemacity_hu/