Programok

2021. június 12.

Egy hétvége, amikor a kutyusoké a főszerep!

Nálunk a négylábú barátaid mindig otthonosan mozoghatnak, most viszont minden róluk fog szólni!
Cover

Kutyabarátok, gazdik és kikapcsolódásra vágyók, figyelem!

Különleges nyárindító kutyás hétvégével készülünk nektek június 12-13. között, gyertek el, és töltsétek meg vidámsággal az Allee-t és a környéket!

Egy kis ízelítő a hétvégi forgatókönyvből

Június 12-én 17.00 órától a legstílusosabb kutya-gazdi párosok vonulnak végig a zsűri előtt értékes díjakért az InSytle csapatával közösen szervezett Kutyával a vörös szőnyegen eseményünk keretén belül. Sztárokban és négylábú kedvenceikben sem lesz hiány! Annyi cukiság vár, amihez a legnagyobb kifutó is szűk lenne! Ha pedig segíteni szeretnél, akkor érdemes a tombolán is részt venned, ahol amellett, hogy akár wellness-hétvégét is nyerhetsz, tombolavásárlásoddal a Kutyákkal az Emberért Alapítvány munkáját is támogatod.
Ha érdekel a divat, itt a helyed, akkor is, ha nem vagy gazdi: hívd el a barátaidat, és töltsetek együtt egy különleges napot az Allee és az InStyle közös rendezvényén!
Június 13-án újra megrendezésre kerül az Ebathlon, ahol a legösszeszokottabb kutyusok és gazdáik versenyezhetnek felnőtt és junior kategóriákban, különféle ügyességi számokban, értékes nyereményekért.
A jelentkezés még tart, mutassátok meg együtt, hogy köztetek van a legnagyobb összhang!
https://allee.hu/v-allee-ebathlon-verseny

A verseny menetrendje:
9:45 - Junior kutyus kategóriában versenyzők csoport regisztrációja
10:00 - Megnyitó, feladatok bemutatása, szabályok átbeszélése, verseny
12:30 – A Kutyával az Emberekért Alapítvány segítő és terápiás kutyáinak bemutatója
13:00 - Eredményhirdetés Junior kategóriában
13:30 - Felnőtt kutya kategória versenye
16:00 - Eredményhirdetés felnőtt kategóriában

Póráz, nyakörv vagy hám, valamint érvényes veszettségi oltás igazolásához oltási könyv bemutatása kötelező a résztvevőknek.

Nyeremények:

1. helyezett:
• 2 napközis alkalom a Népszigeti Kutyaiskola napközijében
• Korom Gábor, a Tükör Módszer Magyarország alapítójának legújabb könyve, a Zsebetikett
• klikker csuklópánttal

2. helyezett:
• Karen Pryor - Ne lődd le a kutyád c. könyve
• klikker csuklópánttal

3. helyezett:
• klikker csuklópánttal

Versenyszámok:

1. Akadálypálya
Miközben a kutyus teljesíti az akadályokat (karika, dobogó, szlalom stb.), a gazdi egy kanállal labdát egyensúlyoz a pórázt fogó kezében.

2. Transzporter
A kutya (vagy gazdája) egy megadott helyről egy másik helyre visz át különböző játékokat.

3. Önkontroll
Egy kanyargós pálya szélén finomságok lesznek elhelyezve, amely mentén a kutyusnak gazdija kíséretében úgy kell végighaladni, hogy ne csábuljon el, azaz nem kóstol bele a falatokba.

A versenyeken kívül a felelős kutyatartás témájában is sok hasznos programmal készülünk, például szakmai tanácsadással és útmutatással a megfelelő tanfolyam kiválasztásához. Az agility bemutatót követően a gazdik és kutyusok akár ki is próbálhatják a kúszót, akadályokat, ugrókarikát, és tréner segítségével ismerkedhetnek meg ezzel a szuper közös sporttal, sőt, még az Allee vezényszóra is elleshetnek pár trükköt a profiktól!
Utóbbiról nézzétek meg a Népszigeti Kutyaiskolával készített videónkat, amelyben a kengurutrükk tanulási lépéseit is eláruljuk, sőt azt is, hogy hogyan tudod az Allee vezényszót megtanítani. A trükk bemutatásáért ajándék jár a helyszínen!

A Vizslafotózás csapata vasárnap ingyenes kutyafotózással vár, hogy egy szuper emlékkel térhessetek haza a mozgalmas hétvége után!
Időpont regisztráció fotózásra IDE KATTINTVA lehetséges.

A kutyás hétvégénk nem telhet jótétemény nélkül!

Katának, a 14 éves, járásában korlátozott kislánynak szeretnénk segíteni egy speciális mozgássérült-segítő kutyahámmal, aminek a beszerzéséhez - a Kutyával az Emberért Alapítvánnyal és az Allee-val karöltve - most te is hozzájárulhatsz a helyszínen.
Az Alapítvány standját mindkét nap megtalálod a helyszínén, ahol ha tombolajegyet vásárolsz, azzal a nemes célt támogatod, ráadásul még értékes nyereményeket, többek között akár egy wellness hétvégét is nyerhetsz.

Segítsünk közösen, hogy Kata és Rigó, a Kutyával az Emberért Alapítvány által kiképzett segítőkutya együtt járhassák a világot!

Egyéb programjaink a hétvégére

• Díjmentes állatorvosi tanácsadás
• Díjmentes szakmai tanácsadás a felelős kutyatartás témakörében
• Kutya-gazdi páros fotózás

Az események műsorvezetője Gömöri András Máté lesz.

Szeretettel várunk június 12-én és 13-án az Allee melletti Kőrösy sétányon!

Támogatónk, valamint a nyeremények bőkezű felajánlója: PURINA

Még egy kis kedvcsinálóra van szükséged? Lapozd át az Allee 2020-as kutyás eseményeinek képgalériáját!