Programok

2020. szeptember 13.

Kutyával a vörös szőnyegen!

Szeptember 13-án 15:00-kor nagy szeretettel várunk a Kőrösi Sétányon!

Találkozz a legcukibb, legstílusosabb és legsportosabb kutyus-gazdi párosokkal az InStyle és az Allee közös rendezvényén, ahol a jótékonysági tombolán kutyás ajándékokat nyerhetsz, és egyúttal támogatod a Fogadj Örökbe Alapítványt!
Cover

Kedves Látogatónk!

Szeptember 13-án 15:00-kor nagy szeretettel várunk a Kőrösi Sétányon, az InStyle és az Allee közös, Kutyával a vörös szőnyegen elnevezésű rendezvényén!

A versenyre bárki jelentkezhetett kutyájával, a zsűri által legjobbnak talált párosok közül pedig a közönség szavazta meg a 3 kategória legnépszerűbb 10-10 kutya-gazdi párosát, akik kiléphetnek a vörös szőnyegre. Hogy közülük kik lesznek a győztesek, akik elviszik a fődíjat, a helyszínen, szavazással a zsűri pontozása alapján dől majd el.

Az esemény házigazdája Lakatos Márk lesz, a versenyzők előtt pedig olyan hírességek is végigsétálnak majd négylábú kedvenceikkel a kifutón, mint Odett, Szilágyi Szilvi, B. Nagy Réka, Nyári Dia vagy Megyeri Csilla.

Kutyás programokból sem lesz hiány, hiszen Dog dancinggel, valamint a Purina pavilonokban a Pro Plan és Denta Life termékbemutatóval várjuk az érdeklődőket.

A rendezvényen jótékonysági tombolát is tartunk, a tombolajegyekből befolyt összeggel pedig a Fogadj Örökbe Alapítvány munkáját segítjük, akik fáradhatatlanul dolgoznak a menhelyi kutyusok életkörülményeinek javításán, és mindent megtesznek azért, hogy a gazdátlan négylábúak minél hamarabb társra találhassanak.
A jótékony célú tombolán azért is érdemes indulni, mert kutyabarát sztárok, divattervezők, valamint állateledel és -felszerelés márkák által felajánlott kutyás tárgyak, játékok, kiegészítők és finomságok kerülnek kisorsolásra.

Gyere el, és találkozz a legcukibb, legstílusosabb és legsportosabb kutyus-gazdi párosokkal!