Programok

2017. december 1. — december 30.

Mesés Advent

Vár a karácsonyi körhinta!

December 1. és 30. között karácsonyi minivárossal és óriás körhintával várunk!
Cover
Mesébe illő karácsonyi miniváros tárul elénk 2017. december 1. és 30. között. A gyermekeknek nosztalgia körhinta teszi teljessé az ünnepváró hangulatot, ráadásul ha segíteni is szeretnél, jelképes adományoddal a Madarász utcai Gyermekkórház Intenzív és Koraszülött-Csecsemő osztályait támogathatod létfontosságú eszközök beszerzésében. Az adventi készülődés során nem mindennapi különlegességgel is várunk, közel 100 magyar dizájner egyedi termékeivel találkozhatunk.

Karácsonyi körhinta és adományozás

A mesés karácsonyi minivárosban nosztalgia körhintával várjuk a gyermekeket 12 éves korig. Fontosnak tartjuk a szemléletformálást is, ezért azt szeretnénk, ha a felhőtlen játék és öröm már gyermekkorban összekapcsolódna az adományozás nemes érzésével. Ezért azt javasoljuk, hogy a körhinta egyszeri használatával egyúttal egy jelképes, 200 Ft-os adomány formájában támogassuk a Madarász utcai Gyermekkórház alapítványát. A Gyermekkor Alapítvány az intézmény Intenzív, és a Koraszülött - Csecsemő osztályai számára létfontosságú eszközök (infúziós pumpa, betegfigyelő monitorok) beszerzésére fordítja majd az egy hónap alatt összegyűlt teljes összeget.
A körhinta nyitvatartása:
hétfő - vasárnap: 10:00 - 19:00


Ajándék Terminál - 'Magyar designt karácsonyra!'

Az Ajándék Terminál dizájnvásáron közel 100 hazai tervező munkáival ismerkedhetünk meg . A Hybridart Management szervezésében megvalósuló projekt célja, hogy megjelenési lehetőséget biztosítsunk a magyar dizájnerek számára. Az Ajándék Terminál kínálatában többek között ruhák, divatkiegészítők, ékszerek, lakásdekorációs tárgyak, gyermekeknek szánt termékek és papíráru között válogathatunk. A december 1-24. között nyitvatartó vásár várja mindazokat, akik igazán különleges ajándékkal szeretnék meglepni szeretteiket.


Engedd, hogy magával ragadjon a karácsony varázsa és az adományozás öröme!