Programok

2021. április 9.

Úgy szeret, ahogy vagyok.

Ez az én Alleem.

Idén tavasszal egy virtuális divatbemutatóra hívunk titeket az Allee Facebook oldalán!
Cover

Nekünk úgy vagy szép, #ahogyvagy

Hiszünk benne, hogy a szépségnek ezerféle arca van – köztük ott a tiéd is. Éppen ezért az idei divatbemutatónkhoz nem csak hivatásos modelleket kértünk fel, hanem a pozitív testkép és önelfogadás témájában jártas influencereket, sőt, az Allee vásárlóit is, akiket arra kértünk, hogy mutassák meg, milyen magabiztosak a bőrükben, és legyenek aktív részesei a tavaszi divatbemutatónknak. A zsűri végül többszáz valódi szépség közül választotta ki azt a 8 jelentkezőt, akik aktív szereplőivé váltak a tavaszi virtuális divatshow anyagainak, inspirációt nyújtva mindannyiunk számára az önelfogadásban.

A fontos téma rendhagyó koncepciót érdemelt

Szerettük volna a lehető legkülönlegesebb élményt szerezni nem csak a divatbemutató szereplőinek, de a nézőknek is – többek között ebben segített Lakatos Márk stylist az esemény vizuális világának megálmodójaként. Idén a megszokott kifutó helyét valódi terek vették át, Budapest egyik legizgalmasabb helyszínén, a Gellért Gyógyfürdőben rögzítettük a divatklipeket, ahol a szereplőink még szabadabban mutathatták meg az egyéniségüket.

Ismerős arcok a divatbemutatón

Az Allee követői közül kiválasztott jelentkezők mellett több híresség is büszkén vállalta a szereplést a virutális divatbemutatón, hogy még nagyobb hangot adhassunk a valód szépség és pozitív testkép üzenetének. Amellett, hogy egytől egyig igazi karizmatikus egyéniségek, mindegyikük életében meghatározó szerepet tölt be az önelfogadás, és erre bátorítják a követőiket is:

• Nemakarokbeleszólni Orsi
• Ráskó Eszter
• RobotGirl Réka
• Liu Shaolin Sándor

A bemutatót egy izgalmas kerekasztalbeszélgetéssel vezettük fel az Allee Facebook csatornáján élőben, ahol Lakatos Márk és Almási Kitti a hírességekkel együtt járta körül a szépség sokszínűségének témáját. Igazi, kötetlen beszélgetés kerekedett, ahol rengeteg fontos gondolat hangzott el, és legalább ennyi szórakoztató pillanat is színesítette a műsort. Ha lemaradtál az élő videóról, kattints ide és pótold be!

Nézd meg rendhagyó, virtuális divatbemutatónkról készült videókat!

Flashin' Lights

Fókuszban a tavaszi minták és az élénk színek a Sugarbird, Orsay, Reserved szettjein és a Swarovski ragyogó ékszerein keresztül bemutatva.

Zen Dreams

Idézzük fel a kifutók világát! A NUBU letisztult, zen modern hangulatát képviselő magyar tervező ruháit ebben az izgalmas kísérleti filmben mutatjuk be.

Backpool Boys

A Gellért Gyógyfürdő hullámmedencéje most a táncnak ad teret. Elvarázsolunk titeket egy képzeletbeli világba, ahol Helly Hansen szettekben táncosaink egy szürreális, future dance-t adnak elő.

Memories of Gellért

Elrepítünk titeket a Gellért Hotel fekete-fehér, barokk világába, ahol a kifutón a VanGraaf, a 4Skandinavia szettjeié és az Újvilág Ékszer Óra kiegészítőié a főszerep, na meg a ragyogásé.

Sunset Party

Tavaszi naplemente, színek, fények, buli az üres Gellért Hotelben. A szereplőkön Futureal, Gas, Reserved, Envy szetteket és Swarovski ékszereket láthattok.

A divatbemutatóhoz készült élő beszélgetést a sokszínű szépség témájáról itt nézheted újra:

Megtetszett valamelyik szett vagy kiegészítő a videókból?

Jó hírünk van, ha most szerzed be a ruhatárad új darabjait nálunk, akár 1 000 000 Ft értékű Allee Ajándékkártyát is nyerhetsz!

Ilyen egyszerűen tudsz részt venni a nyereményjátékban:
• Vásárolj legalább 10 000 Ft értékben bármelyik üzletünkben 2021. április 6. és május 2. között!
• Töltsd fel a vásárlást igazoló AP-kódot ide kattintva!
• Minél több kódot töltesz fel, annál nagyobb az esélyed a nyereménysorsoláson!

FŐNYEREMÉNY:

1 x 1 000 000 Ft értékű Allee Ajándékkártya

TOVÁBBI NYEREMÉNYEK:

10 x 100 000 Ft értékű Allee Ajándékkártya, exkluzív stílustanácsadással egybekötve

Akik nélkül nem jöhetett volna létre ez a különleges divatbemutató

A szereplők és alkotók mellett hálával tartozunk azoknak a Allee-ban is megtalálható divatmárkáknak, akik velünk tartottak egy megszokottól eltérő, különleges divatbemutató létrehozásában. Ők azok, akik bátran kiálltak a pozitív üzenetünk mellett, és a fantasztikus ruhadarabjaikkal is támogatták a rendhagyó divatbemutatót:

4Skandinavia
Envy
Futureal
Gas
Helly Hansen
Nubu
Orsay
Reserved
Sugarbird
Swarovski
Újvilág Óra-Ékszer
Van Graaf