Programok

2021. április 26–tól

Még színesebb választékkal vár az Allee ételudvara!

Nézd meg az ismét látogatható éttermek listáját, és élvezd a tavaszt a finomságaikkal!
Cover

Salt N Pepper – az egészséges táplálkozás sava-borsa

Az újonnan nyíló Salt N Pepper éttermünk igazi különlegességét a grill lapon sült halak, húsok és zöldségek adják, amihez az egészséges életmód jegyében akár bulgurt, kuszkuszt vagy friss salátákat is választhatunk köretként. Hogy teljes legyen a menü, még helyben préselt üdítőitalokkal és finom desszertekkel is megpakolhatjuk tálcánkat. Változatos ízeikbe mostantól ti is belekóstolhattok az Allee 2. emeleti ételudvarában.

Mevlana Kebab – Ismét nyitva a kedvenc kebabosod!

Befejeződtek a megújulási munkálatok az étteremben, így végre semmi sem állhat egy igazi kebab-lakoma útjába. Keresd a Mevlana Kebabot a második emeleti ételudvarunkon!

Wok n’ Go – Újra várnak Ázsia ízei

A klasszikus távol-keleti konyhát képviselő éttermünk felújítása befejeződött, így mostantól ismét a megszokott helyen, a második emeleti ételudvarunk területén vár zseniális pirított fogásokkal!

PadThai Wokbar – könnyű fogások, keleti ízek

Rengeteg ínycsiklandó finomság várja az egészséges ételek rajongóit, és nem csak padthai variációk közül válogathatnak: levesek, desszertek, házi limonádék, frissítők, sőt, még rágcsálnivaló is került az étlapra! Éttermük a második emeleten, a Jysk mellett található.

Bellozzo – dolce vita, nagy kanállal

Az olasz konyhát képviselő Bellozzo villámgyorsan repít a korgó gyomortól a boldogságig, ha éppen tésztát, pizzát, vagy desszertet kívánsz. Őket az ételudvarunk területén, az Il Treno mellett találod.

Hummus Bar – a legjobb, ami csicseriborsóval történhet

Nem akármilyen felhozatallal nyitotta meg éttermét a Hummus Bar: az ikonikussá vált hummusz mellé több tucatnyi feltétből válogathatsz, az elmaradhatatlan, friss, házi pitákkal együtt! Keresd őket a 2. emeleten, megújuló ételudvarunk területén!