Programok

2020. november 19. — december 24.

VÁRNAK AZ ALLEE POP-UP AJÁNDÉKPONTOK

November 19. és december 24. között az Allee földszinti folyosóján és a Stenders melletti üzletben, a Swarovskival szemben Pop-Up Ajándékpontok várnak, különleges, egyedi, kézműves termékekkel. Nézz be, és szemezgess a hazai tervezők színes kínálatából!
Cover

Az Allee Pop-Up Ajándékpontokon az alábbi márkákat és tervezőket találod:

ARTISAN PRODUKTUM

Szerethető és dekoratív lakberendezési tárgyak, amik hasznos kiegészítői az otthonoknak. A fürdőtől a nappaliig, minden szobába, és minden korosztálynak találsz darabokat a kínálatból.

BLAUR STÚDIÓ - CSERNY LAURA

Táskák, hátizsákok, pénztárcák prémium minőségű patchwork textilekből. Az újrahasznosítás jegyében a fel nem használt anyagokból gombbehúzásos technikával fülbevalók, gyűrűk, hajgumik, hajcsatok is készülnek.

BOKRÉTA KERÁMIA

Maradandó virágköltemények kerámiából, amik évtizedekig díszíthetik az otthonunkat: csokrok, díszek, dekorációk az ünnepekre és bármilyen alkalomra. A kínálatból akár „csináld magad!” csomagokat is összeállíthatsz.

BOROS HAJNAL KERAMIKUS

A kerámia szeretete sok éve ragadott magával. Használati tárgyak készítése után elkezdtem ékszereket tervezni, majd elkészíteni őket. Az agyag egy nehéz, robusztus anyag, az ékszer pedig ennek az ellenkezője - könnyed, lágy, izgalmas kihívás. Az ékszereim hagyományos mázas eljárással illetve szabad tűzön égetett raku technológiával készülnek.

ERDŐ(S) ANNA KERAMIKUS

Magas hőfokon égetett, kiváló minőségű kerámiák. A mikrózható, mosogató gépben tisztítható használati tárgyak mellett, mint bögrék és tálak, karácsonyi díszek is megtalálhatók.

HORVÁTH MÓNIKA - MANKA

Finom grafikák és egyedi hangulatú tárgyak Horváth Mónika illusztrátortól. A kínálatban papír alapú dekorációk, girlandok, különleges babaházak, és vászontáskák is megtalálhatók.

KIMMIDOLL

A Kimmidoll figurák alapötlete a japán Kokeshi babáktól származik. A figurák az elegáns és dekoratív keleti kultúra megtestesítői a lakásdekoráció terén. Mindegyik baba picit más, így bármelyik is tetszik meg, biztosan egyedi darabot választasz!

NEBOUXII - FELEMÁS, MÉGIS PASSZOL

Színes, vicces, és cseppet sem szokványos zoknik, csupa különleges mintával. Viseld a lábadon a Balaton egy szegletét, egy erdei jelenetet, vagy egy izgalmas, absztrakt mesét!

OLIVIA NATURAL

Kézműves kozmetikumok, melyek 100%-ban természetes és minőségi növényi alapanyagokból készülnek. Termékskálájukban mindenki megtalálja a bőrtípusának megfelelő, illetve személyiségéhez és igényeihez legjobban illő natúr-kozmetikumot.

PARPAR ART KÉZMŰVES MANUFAKTÚRA

Hangulatos lakásdekorációk és karácsonyi díszek kínálata, kizárólag természetes alapanyagokból: illatos gyümölcsökből és színpompás termésekből.

SCHALL ESZTER

Eszter sokoldalú alkotó: a Stampp ékszermárka megálmodója, kollekcióiban minden darab egyedi, letisztult, ugyanakkor játékos. Az ékszerek mellett illusztrációkat is találsz a kínálatában, amik képeslapként, nyomatként, vagy akár keretezve is megvásárolhatók. Rajzait TINTA táskákon is megkaparinthatod, limitált darabszámú kézzel szitázott hátizsákok és kiegészítők formájában.

THE NAAN DESIGN

A kézzel készített bőr pénztárcák, táskák, és ékszerek mellett különleges workshop dobozok is megtalálhatók a kínálatban, ami minden hozzávalót és segítséget tartalmaz ahhoz, hogy otthon készíthesd el a saját designer ékszereidet.

WOODWICK- ILLATGYERTYÁK

Cégünk 11 éve foglalkozik bevásárló központokban szezonális értékesítéssel. Legújabb termékeink az illatgyertyák és a lakásparfümök. Azon dolgozunk, hogy minél több új márkát és illatot mutathassunk be a közönségnek.

ZELBA BABATERMÉKEK

A ZelBa egy kis családi vállalkozás, amely a gyermekeinkkel együtt született és velük együtt cseperedik.
Pop-up pontunkon 3az1-ben szilikon rágókákkal, rágható cumiláncokkal és anya-ékszerekkel várjuk a legkisebbeket, a kicsit nagyobbak pedig kipróbálhatják a puha szilikonból készült okos éjjeli fényeinket. Meglepetéssel és helyszíni kedvezménnyel várunk Titeket!

ZEMSE BY EMESE ZENTAI

Karakteres ékszerek és lakberendezési tárgyak elegáns és extravagáns nőknek, akik kedvelik a szokatlan párosításokat: a különleges anyagokat letisztult vonalakkal.

További Ajándékpontok:

JUDYPOSTER