Programok

2017. április 1. — április 30.

Vintage Tavasz

Tavaszi vintage- és dekorálóműhely

A vintage varázslatos világa - az örök romantika birodalmába kalauzol el áprilisban minden érdeklődőt az Allee.
Cover

A vintage-életérzés beköltözik a bevásárlóközpontba és Te is részese lehetsz ennek a csodálatos világnak. A stílusra jellemző pasztell, púder és cukorka színek, a buján romantikus növények, valamint a régi, klasszikus bútorok, egyéb használati tárgyak újraálmodása, az 1920 és 1975 közötti öltözködési irányzatok felhasználása mind-mind ennek az életstílusnak a része. A vintage az Egyesült Államokból és Nyugat-Európából indult hódító útjára, amely mára Magyarországon is egyre népszerűbb.

Ingyenes vintage- és dekorálóműhellyel várja a gyermekeket és a felnőtteket az Allee Bevásárlóközpont 2017. április 1-23. között. Előzetes vagy korlátozott számban helyszíni regisztráció után bárki kipróbálhatja a keksz-, cupcake- és tortadíszítés, a tojásdíszítés és a levendulazsák készítésének folyamatát, ellesheti a dekorációs trükköket.

Igazi designcukrász tart tortadíszítő bemutatót április 8-án 15 és 17 óra között, hogy elkápráztassa az érdeklődőket. Kelemen Tóth Anita a tavalyi nemzetközi cukrász Olimpia ezüstérmese, több verseny aranyérmese különleges műfogásokkal is megismerteti a tortadíszítés-rajongókat.

Számos változatos program mellett minőségi termékek kézműves vására várja a vintage örök szerelmeseit.