Magenta

Üzletünkben a Magenta teljes kínálata mellett már Cango&Rinaldi cipők, táskák és ékszerek is széles választékban megtalálhatóak. Célunk a két márka által képviselt minőség és életérzés közvetítése vásárlóink felé.

Márka ismertető:
A 2001-ben alapított márka gyorsan meghódította szülőhazáját, majd Közép-Európát is. A Magenta hétről hétre új, egymással jól variálható kollekciót kínál forgalmazóinak. A gyártás mögött egy igazán összeszokott, profi szakemberekből álló csapat van, élén a 30 év szakmai tapasztalattal rendelkező cégvezetővel, Dankó Ágnessel, aki Magyarországon meghatározó szerepet tölt be a divat világában, hiszen egyben ő a Magenta tervezője is. A limitált darabszám, az aprólékos díszítés, az egyedi grafikák és a jó minőségű alapanyagok biztosítják a ruhadarabok egyediségét. A termékek Magyarországon készülnek, ezzel is támogatva a hazai munkaerő piacot. Minden termék a legkiválóbb olasz alapanyagokból készül, így a mindig kifogástalan minőség már-már a Magenta védjegyévé vált az évek alatt.

Hitvallás:
"A NŐI RUHA TERVEZÉSEKOR A KÉNYELEM ÉS A NŐIESSÉG HARMÓNIÁJÁT TARTOM SZEM ELŐTT. A Magenta kollekciókban kiteljesedett nők elégedettsége ad inspirációt a mindennapi munkámhoz. Ugyanez az elhivatottság van jelen munkatársaim minden egyes mozzanatában is, hogy a Magenta név a szeretet és az öröm energiáját közvetítse mindenkinek."

Facebook


Emelet: 1. emelet

Telefonszám: +36 20 346 1465

Weboldal: www.magentabudapest.hu

Email: magenta.allee@gmail.com

Vásárlási utalvány elfogadó hely: Nem

Állatbarát üzlet: Nem

Kategória: Divat

A(z) „Divat” kategóriába tartozó üzletek