Sportot űzünk a divatból

Fedezd fel, mi kell a megnyerő stílushoz ezen a nyáron!

Az Allee-ban nem ismerünk kompromisszumot, ha divatról van szó. Szeretünk az élen járni, és mivel nálunk mindig a stílus a nyerő, így a legtrendibb márkákkal te is legyőzhetetlen lehetsz a mindennapokban. Május 17. és június 30. között az izgalmas programok, a legfrissebb trendek és a kihagyhatatlan nyereményjátékok érted versenyeznek!

Gördeszka-kiállítás

A gördeszka megjelenése nemcsak az extrém sportok világára, hanem a mindenkori divatra is nagy hatással volt. Szinte nem telik el úgy divatszezon, hogy a legnagyobb márkák valamelyike ne tisztelegne az ikonikus stílust magával hozó deszkák előtt. A sportban pedig évtizedről évtizedre egyre nagyobb jelentőséggel bír. Különösen igaz ez idén, amikor végre a világ elit sportjai közé emelkedik a gördeszka is.

A deszkázás, legyen szó gördeszkáról vagy szörfről, nemcsak egy technikai sport, hanem maga az életérzés. Kiállításunk ennek a kultúrának a múltja és jelene előtt tiszteleg, egyedülálló betekintést nyújtva ebbe a szubkulturális univerzumba – exkluzív, gyűjtői darabokon keresztül.

Gördülj el a Store 13-mal közös gördeszka-kiállításunkra te is június 30-ig, ahol különleges deszkák történeteit ismerheted meg!

Nyerj utazást Párizsba!

Vásárolj egy összegben legalább 10 000 Ft értékben 2024. május 17. és június 30. között az Allee bármelyik üzletében, regisztrálj a blokkod AP-kódjával és nyerj hetente egy 100 000 Ft  értékű Allee Ajándékkártyát, vagy a fődíjat, egy egyhetes utazást Párizsba, augusztus 8-15. között!

Részletek a játékszabályzatban!

Regisztráció: https://allee.hu/nyeremenyjatekok/nyerj-utazast-parizsba

Vedd célba kosaras és szörfös fotópontjainkat!

Lovagold meg a hullámokat az Allee-ban! Szelfizz az Allee szörfdeszkáján, és örökítsd meg a nyár egyik legizgalmasabb élményét! Vagy bújj LeBron James bőrébe, és zsákolj be egy képet kosaras fotópontunkon!

Tekerjünk el Párizsig!

Pattanj fel a bringára és irány a francia főváros! Tekerjük le együtt az 1485 km-es Budapest-Párizs távot! Kövesd nyomon a bicikli előtti kijelzőn a megtett kilométeredet, és azt, hogy mennyi van még hátra! Az általad tekert távolság automatikusan hozzáadódik az eddig teljesített távhoz.

Rekorderek fala

Tedd próbára magad a Rekorderek falán! Válassz egy sportágat és egy rekordot, teszteld a reflexeidet és állítsd meg századmásodpercre azonos idővel a kijelzőt! Ha te vagy a leggyorsabb, felkerülsz a Rekorderek falára.

Forró trendek, még forróbb programok

Látogass el június 1-én és 8-án divatbemutatóinkra, ahol a legforróbb sportos trendeket ismerheted meg Lakatos Márk vezetésével. Majd pörögj fel te is extrémsport-, breaktánc-, streetworkout- és ugrálókötél-bemutatóinkon!