TRENDm

Szívesen kipróbálnád, milyen személyi stylisttal vásárolni?

Az Allee-ban megteheted! Foglalj időpontot, és újulj meg ingyenes stílustanácsadásunkkal!

Frissítsd fel a stílusod, és szüless velünk újjá!

Vásárolj személyi stylisttal, ismerj meg új trendeket, és hallgasd meg divattanácsainkat a TRENDm eseményein!

Minden, amit tudnod kell a stílustanácsadás előtt

Érkezz felkészülten!

Jó, ha már előre összeírod a kérdéseid, így nem fordulhat elő, hogy a helyszínen a nagy izgalomban nem jut eszedbe egy sem. Ha egy alkalom nem bizonyult elégnek, nyugodtan foglalj egy újabb időpontot a következő hónapra, szeretettel várunk!

Kerüld a túlfoglalást!

Ugye milyen rossz az, amikor végre eldöntöd, hogy kipróbálod a TRENDm-et, erre kiderül, hogy minden szabad időpont elfogyott? A helyek korlátozott számára való tekintettel szeretnénk megkérni, hogy egy e-mail címmel csak egy időpontot foglalj magadnak, ezzel másoknak is meghagyva a lehetőséget a megújulásra.

Mit hozz magaddal stílustanácsadásunkra?

Pontosabban: mit ne? A ruhatárad például nyugodtan hagyd otthon. Stylistjaink az Allee üzleteinek kínálatából állítják össze a hozzád legjobban illő szetteket. Neked nincs más dolgod, mint „hátradőlni”, és élvezni szakértőink megkülönböztetett figyelmét.

A szolgáltatás időtartama 90 perc. Jelentkezéseddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a tanácsadás és a vásárlás során esetlegesen rólad készített fotókhoz és videófelvételekhez, illetve ahhoz, hogy telefonszámodat a STYLE INSTITUTE EXCLUSIVE Kft. számára átadjuk annak érdekében, hogy a tanácsadás napján szükség esetén kapcsolatba tudjanak lépni veled.