2019. május 1. – május 31.

Májusi időpontok a Trendakadémián!

Vásárolj Lakatos Márkkal vagy stylistjaival!

Péntekenként és szombatonként Lakatos Márk stylistjaival, május 12-én vasárnap pedig személyesen Lakatos Márkkal fedezheted fel a legdivatosabb oldalad. Regisztrálj honlapunkon, és vásárolj együtt profi stílustanácsadóinkkal!
Cover

A divat folyamatosan változik, a stílus örök. Tarts lépést a divattal, ismerd meg a legfrissebb trendeket! Erről szól az Allee Trendakadémia, ahol Lakatos Márk és csapata még divatosabbá varázsolja a divatost, még stílusosabbá a stílusost, még sikkesebbé a sikkest és még vonzóbbá a vonzót.

Vásárlással egybekötött, személyre szabott stílusóráinkon Te is felfedezheted a legdivatosabb oldalad. Átalakulásodban péntekenként és szombatonként a Lakatos Márk vezette Style Institute profi stílustanácsadói lesznek a segítségedre, május 12-én vasárnap pedig személyesen Lakatos Márk ad divattippeket és shoppingol Veled. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az Allee Trendakadémia havonta frissülő időpontjairól, regisztrálj ingyenes stílusóráinkra, találj rá a hozzád leginkább illő szettekre, és lendülj divatba velünk! A szolgáltatás időtartama 90 perc. Jelentkezéseddel hozzájárulsz egyrészt ahhoz, hogy a tanácsadás és a vásárlás során fotók és videófelvételek készülhetnek Rólad, másrészt pedig, hogy telefonszámodat a Stílusterápia Kft. számára átadjuk, hogy a tanácsadás napján, szükség esetén, személyesen is kapcsolatba tudjanak lépni Veled.


Lakatos Márk

Lakatos Márk Magyarország egyik legismertebb stylistja, aki háromszor nyerte el az Év Stylistja címet. A stílustanácsadással, stylist képzéssel és vállalati stílustréningekkel foglalkozó Lakatos Márk Group alapító-tulajdonosa.

2001 óta dolgozik stylistként, nevét népszerű makeover műsoraiból ismerte meg az ország. Első könyve Stílusterápia címmel jelent meg 2011-ben, amelyet azóta két, szintén stílussal és életmóddal foglalkozó könyv, a Stíluskalendárium (2014), illetve A nő hétszer (2016) követett.
Márk angolul beszélő vendégeket is szívesen fogad.Horváth Johanna

Johanna a legdivatorientáltabb stylistunk, aki ismeri és szereti a legfrissebb trendeket, mégis értő szemmel találja meg a klasszikus darabokat is a rengetegben, hogy így legyen tökéletes harmóniában a ruhatár.

Horváth Johanna vagyok, 25 éves.
Lassan 5 éve Budapesten élek, ahova Szombathelyről költöztem fel, hogy közelebb legyek a budapesti divatélethez. Divat- és stílustervezést tanultam, és stylistként végeztem. Több éve dolgozom Márkkal átalakító napokon, divattáborokban és forgatásokon, ezáltal rengeteget tanultam tőle, és elleshettem a stílustanácsadás kulisszatitkait. Szabadidőmben szeretek utazni, különböző kultúrákból inspirálódni, és divatos kincseket gyűjteni az útjaimon. Nincs két egyforma nő, két egyforma stílus, de nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki megtalálja önmagát az öltözködésben, hiszen az üde, sugárzó külső elengedhetetlen ahhoz, hogy magabiztosan teljenek a mindennapok.
Gyere velem és együtt megújítjuk a gardróbod!

Várlak szeretettel,
JohannaBíró Anett

Anett a Style Institute by Lakatos Márk divatiskolában végzett, és évek óta foglalkozik stílustanácsadással. A vagány, mégis nőies gardróbra vágyó nők kedvenc stylistja lesz, aki jól ismeri a teltkarcsú hölgyek öltözködésében rejlő kihívásokat is.

Bíró Anett vagyok, egy gyermek édesanyja. Családommal Egerben élünk. Rendszeresen látogatok Budapestre a munkáim kapcsán, és azért, mert itt van az igazi pezsgő divatélet!
2015-ben végeztem a Style Institute by Lakatos Márk divatiskolában - ez volt az első lépés, ami igazán nagy változást hozott az életemben, majd 2016-ban saját vállalkozást alapítottam, és mellette Csalár Bence divatblogger-újságíróval dolgoztam Budapesten.
A tanácsadások alkalmával egyaránt nyújtok testi-lelki támaszt, és hiszem, hogy minden változás belülről indul el.
Jelentkezz be hozzám, és légy részese a varázslatnak!
Angolul beszélő vendégeket is szívesen fogadok.

Várlak szeretettel,
AnettKemény Csilla

Kemény Csilla vagyok, aktív anyuka, aki pár éve, a Style Institute by Lakatos Márk divatiskolában elvégzett képzés után érezte úgy, hogy megtalálta a hozzá illő pályát. Sokat tanultam Márkék mellett, segítettem már több területen a csapat munkáját, sőt, nem olyan rég modellként is szerepelhettem egy különleges kampányukban. Annyira izgalmas ez a világ, hogy szeretném minden oldalát megismerni, ezért is kezdtem el egy divat- és luxusmárka menedzser képzést a Metropolitan Egyetemen.

Hiszek benne, hogy sosem szabad abbahagyni a tanulást, mindig érdemes fejleszteni önmagunkat, és őszintén remélem, hogy azoknak, akik engem választanak stylist kísérőül az Allee-s kalandozásaikhoz, át tudok adni egy kicsit a divat és stílus iránti szeretetemből és nyitottságomból.

Várlak szeretettel,
CsillaKocsis Bea

Kocsis Bea vagyok, Budapesten élek a családommal. 3 gyerekes, 45 éves édesanya vagyok. Gyermekeim születése után jelentkeztem Márk divatiskolájába, a Style Institute-ba. A képzés elvégzése után bekerültem egy gyönyörű budai szalonba, stylist munkatársként, most pedig az Allee-ban is segítek a hozzám forduló vendégeknek. Imádom a munkám! Feladatomnak tekintem kihozni a maximumot, segíteni, hogy mindenki önmaga legjobb formáját adhassa, kortól, alaktól függetlenül.
Gyere, megmutatom! Találjuk meg együtt a Neked való, hordható, jól kombinálható darabokat!Lovas Anett

Lovas Anett vagyok, és több mint egy évtizede foglalkozom ruhákkal, különböző formákban. Saját márkát is alapítottam, amihez szerettem volna kiegészítésként stylist szemléletet tanulni, így ismerkedtem meg Márkkal, a Style Institute divatiskolájában.
Az évek alatt rengetegszer hallottam a vendégeimtől egy-egy figyelemfelkeltőbb darabra nézve, hogy „ez nagyon izgalmas, nagyon jól is néz ki, de én biztosan nem merném felvenni”. Mostanra azonban sokkal nyitottabbak lettek az emberek a divatra, érdeklődnek a különleges darabok, az egyedi szabásvonalak iránt.
Nem szeretném teljesen átformálni a vendégeimet, de szeretném őket egy kicsit kimozdítani a komfortzónájukból apró lépésekkel és trükkökkel, hiszen az élet minden területén akkor érünk el változást, ha nyitunk az újra. Célom, hogy a gardróbokat úgy építsük fel, hogy legyen benne egyéniség és stílus, és mindig addig kutatok, amíg meg nem találom a tökéletes darabokat. Ha Te is keresed önmagad, ha szeretnéd tudni, hogyan mutathatod meg az öltözködés által, ki is vagy igazán, akkor szeretettel várlak egy közös personal shopping élményre!Szabó Olívia

Szabó Olívia vagyok, és 2013 óta tevékenykedem stylistként.
Tanulmányaimat a Werkakadémián végeztem, itt találkoztam először Márkkal, akivel azóta nagyon sok átalakító eseményen dolgoztam együtt.
Több magyar TV-sorozat forgatásában is részt vettem, mégis a személyi styling áll legközelebb a szívemhez.
Az egyéni stílustanácsadás számomra egy csendes, bensőséges folyamat. A végeredmény, hogy együtt meddig jutunk el a változásban, mindig egy kölcsönös, közös munka eredménye. Részemről a legfontosabb hozzáállás az értő figyelem, amely segít, hogy a gyakran ki nem mondott gondolatokat is meghalljam, a vendég részéről pedig fontos a nyitottság. Közel kell engedni az új információkat, ingereket, és egy kis időt kell hagyni, hogy az új impulzusok a felszín alatt elrendeződjenek, mert így lesz sikeres a megújulás.
Igyekszem a közös munka során mindvégig támogató figyelemmel kísérni a vendégeimet a célul kitűzött úton. Remélem, hamarosan téged is elkísérhetlek egy bevásárló és stílusfrissítő körútra!
Angolul beszélő vendégeket is szívesen fogadok.Kiss-Szécsényi Anikó

Anikó a Style Institute by Lakatos Márk divatiskolában végzett, és évek óta aktívan tevékenykedik a szépségápolás és divat területén is, így nem csak öltözködésben, de akár sminkelésben is praktikus tippekkel szolgál ügyfeleinek.

Kiss-Szécsényi-Anikó vagyok, 38 éves, 2 kisgyermek anyukája - akinek a legnagyobb ellensége az idő, hiszen a pörgés szinte állandó jelenség az életemben. Közel 10 éve élünk Keszthelyen a családommal, ahol szépségszalont vezetek, melyben sminkesként és stílustanácsadóként is dolgozom. Szeretek emberekkel foglalkozni, nőtársaimnak segíteni a szépségük, nőiességük hangsúlyozásában, és eligazodni a színek és fazonok között, hogy a lehető legjobban érezhessék magukat.

Személyi stylist, szín-és stílustanácsadó, illetve make-up artistként egyfajta missziónak érzem, hogy tanácsot adhassak a hölgyeknek. Anyaként pontosan tudom, hogy mennyire nehéz a hétköznapokban minden fronton toppon lenni nőként, de szerencsére nem lehetetlen!
Angolul beszélő vendégeket is szívesen fogadok.

Várlak szeretettel,
Anikó


Jelentkezés