2018. december 1. — december 31.

Allee Trendakadémia Lakatos Márkkal decemberben is!

Vásárolj Lakatos Márkkal vagy stylistjaival!

Péntekenként és szombatonként Lakatos Márk stylistjaival, kuponvasárnaponként pedig személyesen Lakatos Márkkal fedezheted fel a legdivatosabb oldalad. Regisztrálj honlapunkon, és vásárolj együtt profi stílustanácsadóinkkal!
Cover

A divat folyamatosan változik, a stílus örök. Tarts lépést a divattal, ismerd meg a legfrissebb trendeket! Erről szól az Allee Trendakadémia, ahol Lakatos Márk és csapata még divatosabbá varázsolja a divatost, még stílusosabbá a stílusost, még sikkesebbé a sikkest és még vonzóbbá a vonzót.

Vásárlással egybekötött, személyre szabott stílusóráinkon Te is felfedezheted a legdivatosabb oldalad. Átalakulásodban péntekenként és szombatonként a Lakatos Márk vezette Style Institute profi stílustanácsadói lesznek a segítségedre, kuponvasárnaponként pedig személyesen Lakatos Márk ad divattippeket és shoppingol Veled*. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj az Allee Trendakadémia havonta frissülő időpontjairól, regisztrálj** ingyenes stílusóráinkra, találj rá a hozzád leginkább illő szettekre, és lendülj divatba velünk! A szolgáltatás időtartama 90 perc. Jelentkezéseddel hozzájárulsz egyrészt ahhoz, hogy a tanácsadás és a vásárlás során fotók és videófelvételek készülhetnek Rólad, másrészt pedig, hogy telefonszámodat a Stílusterápia Kft. számára átadjuk, hogy a tanácsadás napján, szükség esetén, személyesen is kapcsolatba tudjanak lépni Veled.

Lakatos Márk

Lakatos Márk Magyarország egyik legismertebb stylistja, aki háromszor nyerte el az Év Stylistja címet. A stílustanácsadással, stylist képzéssel és vállalati stílustréningekkel foglalkozó Lakatos Márk Group alapító-tulajdonosa.

2001 óta dolgozik stylistként, nevét népszerű makeover műsoraiból ismerte meg az ország. Első könyve Stílusterápia címmel jelent meg 2011-ben, amelyet azóta két, szintén stílussal és életmóddal foglalkozó könyv, a Stíluskalendárium (2014), illetve A nő hétszer (2016) követett.

Tósaki Gabi

Márk állandó segítője, aki magabiztosan mozog az alkalmi és a hétköznapi ruhák között is. Több éves tapasztalatával hatékony segítője a funkcionális és csinos gardrób kialakításának.

Tósaki Gabi vagyok, kétgyermekes anyuka, és az utóbbi években aktív stylist segítség Lakatos Márk mellett. A divat és a stílus világában találtam önmagamra, és Márk vezetésével rengeteg hasznos tapasztalatot szereztem a stílustanácsadás szövevényes világában, amit igyekszem továbbadni vendégeimnek is.
Hiszem, hogy a stílus nem egyenlő a trendekkel, de fontos ismerni azokat, hogy mindig fiatalosak maradjunk, és én ebben szeretnék segíteni – térképet adni a kezedbe, amivel eligazodhatsz az üzletek folyton változó kínálatában.
A legjobb része minden közös vásárlásnak és gardróbrendezésnek, mikor látom az elégedettséget a vendég arcán. Jelentkezz be hozzám, vásároljunk együtt és én garantálom, hogy szuper öltözködési tippekkel és egy nagy mosollyal fogsz távozni.

Várlak szeretettel,
Gabi

Horváth Johanna

Johanna a legdivatorientáltabb stylistunk, aki ismeri és szereti a legfrissebb trendeket, mégis értő szemmel találja meg a klasszikus darabokat is a rengetegben, hogy így legyen tökéletes harmóniában a ruhatár.

Horváth Johanna vagyok, 25 éves.
Lassan 5 éve Budapesten élek, ahova Szombathelyről költöztem fel, hogy közelebb legyek a budapesti divatélethez. Divat- és stílustervezést tanultam, és stylistként végeztem. Több éve dolgozom Márkkal átalakító napokon, divattáborokban és forgatásokon, ezáltal rengeteget tanultam tőle, és elleshettem a stílustanácsadás kulisszatitkait. Szabadidőmben szeretek utazni, különböző kultúrákból inspirálódni, és divatos kincseket gyűjteni az útjaimon. Nincs két egyforma nő, két egyforma stílus, de nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki megtalálja önmagát az öltözködésben, hiszen az üde, sugárzó külső elengedhetetlen ahhoz, hogy magabiztosan teljenek a mindennapok.
Gyere velem és együtt megújítjuk a gardróbod!

Várlak szeretettel,
Johanna

Bíró Anett

Anett a Style Institute by Lakatos Márk divatiskolában végzett, és évek óta foglalkozik stílustanácsadással. A vagány, mégis nőies gardróbra vágyó nők kedvenc stylistja lesz, aki jól ismeri a teltkarcsú hölgyek öltözködésében rejlő kihívásokat is.

Bíró Anett vagyok, egy gyermek édesanyja. Családommal Egerben élünk. Rendszeresen látogatok Budapestre a munkáim kapcsán, és azért, mert itt van az igazi pezsgő divatélet!
2015-ben végeztem a Style Institute by Lakatos Márk divatiskolában - ez volt az első lépés, ami igazán nagy változást hozott az életemben, majd 2016-ban saját vállalkozást alapítottam, és mellette Csalár Bence divatblogger-újságíróval dolgoztam Budapesten.
A tanácsadások alkalmával egyaránt nyújtok testi-lelki támaszt, és hiszem, hogy minden változás belülről indul el.
Jelentkezz be hozzám, és légy részese a varázslatnak!

Várlak szeretettel,
Anett

Kiss-Szécsényi Anikó

Anikó a Style Institute by Lakatos Márk divatiskolában végzett, és évek óta aktívan tevékenykedik a szépségápolás és divat területén is, így nem csak öltözködésben, de akár sminkelésben is praktikus tippekkel szolgál ügyfeleinek.

Kiss-Szècsènyi Anikó vagyok, 38 éves, 2 kisgyermek anyukája - akinek a legnagyobb ellensége az idő, hiszen a pörgés szinte állandó jelenség az életemben. Közel 10 éve élünk Keszthelyen a családommal, ahol szépségszalont vezetek, melyben sminkesként és stílustanácsadóként is dolgozom. Szeretek emberekkel foglalkozni, nőtársaimnak segíteni a szépségük, nőiességük hangsúlyozásában, és eligazodni a színek és fazonok között, hogy a lehető legjobban érezhessék magukat.
Személyi stylist, szín-és stílustanácsadó, illetve make-up artistként egyfajta missziónak érzem, hogy tanácsot adhassak a hölgyeknek. Anyaként pontosan tudom, hogy mennyire nehéz a hétköznapokban minden fronton toppon lenni nőként, de szerencsére nem lehetetlen!

Várlak szeretettel,
Anikó

Kemény Csilla

Kemény Csilla vagyok, aktív anyuka, aki pár éve, a Style Institute by Lakatos Márk divatiskolában elvégzett képzés után érezte úgy, hogy megtalálta a hozzá illő pályát. Sokat tanultam Márkék mellett, segítettem már több területen a csapat munkáját, sőt, nem olyan rég modellként is szerepelhettem egy különleges kampányukban. Annyira izgalmas ez a világ, hogy szeretném minden oldalát megismerni, ezért is kezdtem el egy divat- és luxusmárka menedzser képzést a Metropolitan Egyetemen.

Hiszek benne, hogy sosem szabad abbahagyni a tanulást, mindig érdemes fejleszteni önmagunkat, és őszintén remélem, hogy azoknak, akik engem választanak stylist kísérőül az Allee-s kalandozásaikhoz, át tudok adni egy kicsit a divat és stílus iránti szeretetemből és nyitottságomból.

Várlak szeretettel,
Csilla

Köszönjük az érdeklődésed, de decemberi időpontjaink sajnos megteltek, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mielőbb értesülj januári stílusóráink időpontjairól!