2021. július 1. – július 31.

Júliusi időpontok a TRENDm-en!

Foglalj egy időpontot, és újulj meg ingyenes stílustanácsadásunkkal!

Szívesen kipróbálnád, milyen személyi stylisttal vásárolni? Az Allee-ban megteheted! Péntekenként és szombatonként a Style Institute stylistjai, július 4-én vasárnap pedig személyesen Lakatos Márk vár ingyenes tanácsadással!
Cover

Minden, amit tudnod érdemes, mielőtt jelentkezel a TRENDm-re

A TRENDm segítségével nemcsak a legfrissebb divattrendeket ismerheted meg, hanem azt is megtanulhatod, hogy hogyan hozhatod ki a legtöbbet magadból!
Vásárlási lehetőséggel egybekötött stílusóráinkon segítünk megtalálni azokat a ruhadarabokat, amikkel még tökéletesebb lehet a megjelenésed.
Mivel szeretnénk, hogy lehető legjobb TRENDm élményben részesülj, készültünk neked egy mini útmutatóval:

Kerüld a túlfoglalást!

Ugye milyen rossz az, amikor végre eldöntöd, hogy kipróbálod a TRENDm-et, erre kiderül, hogy minden szabad időpont elfogyott?

A helyek korlátozott számára való tekintettel szeretnénk megkérni, hogy egy e-mail címmel csak egy időpontot foglalj magadnak, ezzel másoknak is meghagyva a lehetőséget a megújulásra.

Érkezz felkészülten!

Előfordult már veled olyan, hogy a nagy izgalomban nem jutottak eszedbe dolgok, csak akkor, amikor már késő volt?

Hogy minél hatékonyabban teljen a rendelkezésre álló idő, gyűjtsd össze már előre a kérdéseket, amiket feltennél stylistjainknak! Ha egy alkalom mégsem bizonyul elégnek a kívánt eredmény elérésére, foglalj egy újabb időpontot a következő hónapra.

Mit hozz magaddal stílustanácsadásunkra?

Hagyd otthon a ruhatárad, arra nem lesz semmi szükség. Stylistjaink az Allee-ban található üzletek kínálatából állítják neked össze a hozzád legjobban illő szetteket. Neked nincs is más dolgod, mint „hátradőlni”, és élvezni szakértőink megkülönböztetett figyelmét.

A szolgáltatás időtartama 90 perc. Jelentkezéseddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a tanácsadás és a vásárlás során fotók és videófelvételek készülhetnek rólad, illetve ahhoz, hogy telefonszámodat a STYLE INSTITUTE EXCLUSIVE Kft. számára átadjuk, annak érdekében, hogy a tanácsadás napján, szükség esetén kapcsolatba tudjanak lépni veled.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a TRENDm új időpontjairól!
A TRENDm segítségével nemcsak a legfrissebb divattrendeket ismerheted meg, hanem azt is megtanulhatod, hogy hogyan hozhatod ki a legtöbbet magadból!


Lakatos Márk

Magyarország egyik legismertebb stylistja, a stílustanácsadással, stylist képzéssel és vállalati stílustréningekkel is foglalkozó Lakatos Márk Group alapító-tulajdonosa. Márk 2001 óta dolgozik stylistként, és háromszor nyerte el az Év Stylistja címet.

Első könyve, a Stílusterápia 2011-ben jelent meg, amit azóta két, szintén stílussal és életmóddal foglalkozó könyv, a Stíluskalendárium (2014) és A nő hétszer (2016) követett.

Márk angolul beszélő vendégeket is szívesen fogad.Horváth Johanna

Johanna a legfrissebb trendekben és a klasszikus stílusokban is otthonosan mozog, és tökéletesen képes ezeket ötvözni összeállításaiban is.

Divat- és stílustervezést tanult, stylistként végzett. Évek óta Lakatos Márkkal dolgozik, tőle leste el a stílustanácsadás kulisszatitkait. Szerinte nincs két egyforma nő vagy két egyforma stílus. Fontosnak tartja, hogy mindenki megtalálja önmagát az öltözködésben, hiszen az üde, sugárzó külső elengedhetetlen a magabiztossághoz.Bíró Anett

Anett a Style Institute by Lakatos Márk divatiskolában végzett, és már évek óta stílustanácsadással foglalkozik, emellett egy gyermek édesanyja. A vagány, mégis nőies gardróbra vágyók kedvenc stylistja lesz, és jól ismeri a teltkarcsú hölgyek öltözködésében rejlő kihívásokat is.

A tanácsadások alkalmával testi-lelki támaszt is nyújt vendégeinek, és hisz abban, hogy minden változás belülről indul el.

Anett angolul beszélő vendégeket is fogad.Kemény Csilla

Csilla aktív anyuka, aki a Style Institute by Lakatos Márk divatiskolában elvégzett képzés után érezte úgy, hogy megtalálta a hozzá illő pályát. A divat minden oldala érdekli, ezért a Metropolitan Egyetem divat- és luxusmárka menedzser képzését is látogatja.

Hisz abban, hogy sosem szabad abbahagyni a tanulást, és mindig érdemes fejleszteni magunkat. A hozzá látogatóknak a nyitottságából, valamint a divat és stílus iránti szenvedélyéből is szeretne átadni egy darabot.Kocsis Bea

Bea három gyermek édesanyja, aki gyermekei születése után jelentkezett a Style Institute by Lakatos Márk divatiskolába. A képzés után egy budai szalonban kezdett el stylistként dolgozni, emellett az Allee-ban segíti a hozzá fordulókat.

Egyszerűen imádja a munkáját! A hordható, jól kombinálható darabok híve. Szeretné mindenkiből kihozni a maximumot, hogy vendégei önmaguk legjobb formáját nyújthassák, kortól és alaktól függetlenül.Lovas Anett

Több mint egy évtizede foglalkozik a divat különböző területeivel. Saját márkája alapítása után ismerkedett meg Lakatos Márkkal a Style Institute-ban.

Anett nem szeretné teljesen átformálni vendégeit, de apró trükkökkel szívesen mozdítja ki őket a komfortzónájukból, hogy bátran nyúljanak a merészebb darabok után is. Anett tökéletes választás azok számára, akiknek az öltözködés egyben önkifejezés is.Szabó Olívia

Olívia 2013 óta tevékenykedik stylistként. A Werk Akadémián végzett, itt ismerkedett meg Lakatos Márkkal, és számos projekten dolgoztak együtt. Több hazai sorozat forgatásában részt vett, mégis a személyi styling áll a legközelebb a szívéhez.

Szereti az egyéni stílustanácsadások csendes, belsőséges hangulatát, a közös munkát. Igyekszik értő figyelemmel fordulni vendégei felé, hiszen sokszor a ki nem mondott gondolatokat meghallása vezet el a kitűzött célhoz.

Angolul beszélő vendégeket is vár.Balla-Török Anna

A personal stylingban leginkább a fókuszált figyelmet szeretem, amivel a vendégek felé fordulhatok, és a bensőséges hangulatot, ami az egészet körbe veszi. Jó látni, amikor egy-egy választott ruhadarab által kinyílnak az addig nem ismert lehetőségek. Számomra az öltözködés egyfajta önismeret és önkifejezés is egyben, ebben is szeretnék támogatást nyújtani.Hegedűs Bite Nóra

Nóri a marketing területéről érkezett, két kisgyerek mellett váltotta valóra álmát, és végezte el a Style Institute by Lakatos Márk divatiskolát. Különösen szívén viseli a friss anyukák megsegítését, hogy szülés után könnyebben visszataláljanak önmagukhoz. Remek választás azok számára is, akik környezettudatos és jól kombinálható gardróbot szeretnének időtálló alapdarabokból, az aktuális trendekkel fűszerezve.Kiss-Szécsényi Anikó

Anikó a Style Institute by Lakatos Márk divatiskolában végzett, és évek óta a szépségápolás és a divat területén tevékenykedik. Személyi stylist, szín- és stílustanácsadó, valamint make-up artist is, így öltözködési tanácsokon túl szuper sminktippekkel is segít a hozzá fordulóknak.

Két kisgyermek édesanyja, és saját szépségszalont vezet. Egyfajta missziónak tekinti, hogy segítsen a vendégeinek abban, hogy a lehető legjobban érezzék magukat a bőrükben. Dolgozó anyaként pontosan tudja, hogy mennyire nehéz minden fronton helytállni, de hisz benne, hogy mindez nem lehetetlen!

Angolul beszélő vendégeket is szívesen fogad.


Jelentkezés