#alleetippek

2021. September 3.

4 tipp, amivel feldobhatod az őszt

Van is pár ötletünk arra, mivel teheted szebbé az évszakot.

Színezz!
A zöld lombkoronák most ezeregy különböző árnyalatot öltenek magukra. Kövesd te is a mintájukat, és színezd ki új színekkel a ruhatárad! Ezzel nemcsak a saját, de a körülötted lévők hangulatát is feldobhatod. Csekkold a Reserved trendi pasztell darabjait és a Pull & Bear új, Back to School kollekcióját a stílusos szettekért!

Kísérletezz!
Az ősz a legjobb időszak arra, hogy különböző farmerszetteket próbálj ki magadon, hiszen most lehet csak igazán variálni a rétegekkel. Idén az Orsay vonultatta fel a legjobb farmerdarabokat. Csapj le rájuk hamar, mert nemcsak fenntarthatóak, de még az áruk is szuper!

Gyűjts!
Falevelet, gesztenyét vagy akár mesehősöket! Igen, most az utóbbit is megteheted. A Pandora legújabb kollaborációjának köszönhetően a kedvenc Disney karaktereid fűzheted fel ékszereidre. Válassz a nyakláncok, karkötők, fülbevalók és gyűrűk széles kínálatából, és éld velük újra a varázslatos mesenézős estéket!

Éld meg!
Hajnali, csípős levegő, vastag pokróc, lassan lengedező hintaágy. A tökéletes őszi reggel, igaz? Az ilyen pillanatokért érdemes várni az évszakot. És tudod, mi tehetné ezt az összképet igazán teljessé? A Starbucks híres specialitása, a Pumpkin Spice Latte! Kortyolj bele ebbe a szezonális különlegességbe, és egy csapásra elfelejted a nyárvégi rosszkedved!