Szolgáltatások

Allee Club törzsvásárlói program

Allee Club törzsvásárlói program

Csatlakozz az Allee törzsvásárlói programjához! Nincs más dolgod, mint letölteni a megújult Allee mobilalkalmazást, és élvezd a klubtagság előnyeit!

Allee Ajándékkártya

Allee Ajándékkártya

Találd meg a tökéletes meglepetést! Legyen szó születésnapról, évfordulóról, vagy bármely alkalomról, ajándékozz Allee Ajándékkártyát! Tölts rá egy tetszőleges összeget (minimum 1000 Ft), amelyet a tulajdonos 1 évig, akár több részletben is felhasználhat az Allee több mint 100 üzletében.

TRENDm stylistszolgáltatás

TRENDm stylistszolgáltatás

Ingyenes stílustanácsadásunkon nemcsak a legújabb trendeket ismerheted meg Lakatos Márkkal és a Style Institute stylistjaival, hanem azt is megtanulhatod, hogy hogyan hozhatod ki a legtöbbet magadból.
Időpontot itt foglalhatsz.

Elektromos töltőállomás

Elektromos töltőállomás

Az Allee a környezettudatosság jegyében lehetőséget kínál arra, hogy feltöltsd elektromos járművedet! A P1 parkolószinten 4 db gyors töltőállomás, míg a P3 szinten 8 db töltőállomás áll rendelkezésedre. Használatuk ingyenes.

Parkolás

Parkolás

Hétfőtől vasárnapig minden megkezdett óra: 300 Ft

Amennyiben 25 000 Ft felett vásárolsz, a vásárlás napján 5 órás időtartamra, parkolásod ingyenes! A kedvezményt parkolójegyed és blokkjaid bemutatásával az 1. emeleti információs ponton vagy a P2 szinten lévő parkolóirodában érvényesítheted. Az érvényesítés részleteit itt találod!

Baba-mama szoba

Baba-mama szoba

Kisbabáddal is kényelmesen vásárolhatsz nálunk: baba-mama szobánkban minden adott ahhoz, hogy bármikor megetethesd és tisztába tehesd gyermekedet.

Csomagmegőrző

Csomagmegőrző

Nem kell cipekedned, amíg nálunk vásárolsz: az ingyenes csomagmegőrzőnkben otthagyhatod, amire éppen nincsen szükséged! A részletekről érdeklődj az infopultnál!

Postaautomata

Postaautomata

Minden egy helyen! Tudtad, hogy ha küldeményt vársz, kényelmesen át is veheted az Allee Bevásárlóközpont P3 parkolószinten elhelyezett Magyar Posta vagy Foxpost csomagátvevő automaták bármelyikénél? Várnak a csomagok!

Talált tárgyak

Talált tárgyak

Ne ess azonnal kétségbe, ha nem találod valamidet! A nálunk talált tárgyakat gondosan megőrizzük, hogy bármikor visszajöhess értük. Nyitvatartási időben érdeklődj az infopultnál, utána pedig a diszpécserünknél a +36 20 939 9212-es telefonszámon!

Állatbarát

Állatbarát

Tudjuk, hogy kedvenced legszívesebben mindenhová elkísérne, éppen ezért az Allee-t -az ételudvar kivételével- állatbaráttá tettük: már több mint 50 üzletbe viheted őt magaddal!

Kutyaitató

Kutyaitató

A sok sétálás nem csak a gazdikat, de kis kedvenceiket is kimerítheti. Ezért az állatbarát Allee-ban gondoskodtunk arról, hogy nem csak ti, de hűséges barátaitok is megpihenhessenek és csillapíthassák szomjukat a Kőrösy sétány felőli bejáratnál!

Állatjárgány

Állatjárgány

Gondoskodunk róla, hogy kisállatodat is kényelmesen szállíthasd. Alulra tedd a csomagodat, a fémhálós kosárba pedig jöhet a nyuszi. Vagy a vadászgörény. Vagy bármely más házi kedvenc. Hát nem nagyszerű? Igénybevétellel kapcsolatban érdeklődj az információs pultnál!

Kerekesszék

Kerekesszék

Segítségre van szükséged a mozgáshoz, esetleg egy mozgáskorlátozott, vagy idős személyt kísérnél el hozzánk? A kényelmesebb közlekedés érdekében az Allee ingyenesen igénybe vehető kerekesszékekkel segít minden rászorulót! A részletekről érdeklődj az infopultnál!

Cipőtisztító

Cipőtisztító

Ha esik, ha fúj, az Allee segít, hogy a cipőd mindig makulátlanul tiszta lehessen. Keresd a cipőtisztító gépeket minden szinten, a mosdófolyosókon!

Ingyenes WiFi

Ingyenes WiFi

Hogy semmi fontosról ne maradj le, az Allee-ban ingyenesen internetezhetsz mobiltelefonnal és laptoppal is.

Telefontöltés

Telefontöltés

A legnépszerűbb készülékekhez biztosan találsz töltőt az ételudvaron, hogy egy fontos hívásról se maradj le.