Házirend

1. Az Allee Bevásárlóközpont teljes területe magánterület.

2. A bevásárlóközpontban és a hozzá tartozó területeken biztonsági szolgálat felügyel a rendre.

3. Az épület területén személy- és vagyonvédelmi célból kamerás megfigyelőrendszer működik. A rendszerrel kapcsolatosan információ kérhető az adatkezelőtől: In-Kal Zrt. (székhely: 1146 Budapest, Thököly út 68.; Telefonszám: +36-1-273-2211; E-mail: inkalzrt@inkal.hu).

4. A bevásárlóközpont teljes területén tilos a dohányzás!

5. Az épületben tilos görkorcsolyával, gördeszkával, rollerrel illetve egyéb játék vagy sporteszközzel közlekedni!

6. Az Allee Bevásárlóközpont állatbarát üzletközpontként a jól szocializált kutyával és a házirend által engedélyezett egyéb állattal rendelkezők részére lehetőséget kíván biztosítani arra, hogy négylábú társukkal együtt vegyenek részt az Allee nyüzsgő életében. A minél harmonikusabb együttlét és a vonatkozó jogforrásoknak való megfelelés érdekében ezen a linken található házirendet minden állattal érkező köteles betartani.

7. A bevásárlóközpont területén szórólapot osztani, kérdőíves megkérdezést folytatni vagy hasonló tevékenységet végezni kizárólag a centermenedzsment engedélyével szabad.

8. Alkoholtartalmú italok kizárólag az erre kijelölt vendéglátóhelyeken fogyaszthatók!

9. A bevásárlókocsik és kosarak nem vihetők el a bevásárlóközpont területéről!

10. A bevásárlóközpont területén szervezett nyilvános rendezvények, promóciók során kép-és hangfelvételek készülhetnek, amelyeken adott esetben a látogató is szerepelhet. Az így készült felvételeket az Allee Bevásárlóközpont saját nyomtatott és online promóciós anyagaiban, valamint a rendezvényekről szóló tudósításokban felhasználhatja.