Házirend

1.

A járványhelyzet kapcsán hozott legfrissebb kormányzati intézkedések értelmében szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az Allee Bevásárlóközpont kül- és beltéri területén valamint a bejáratoknál is kötelező az 1,5 méteres távolságtartás (kivéve egy háztartásbeliek).
Amennyiben a látogató nem tartja be a fenti szabályt, és nem tesz eleget a biztonsági szolgálat felszólításának sem a jogsértő magatartás abbahagyására vonatkozóan, akkor pénzbírsággal súlytandó szabálysértést követ el, valamint rendőrségi eljárás is kezdeményezhető ellene.

2.

Az Allee Bevásárlóközpont teljes területe magánterület.

3.

A bevásárlóközpontban és a hozzá tartozó területeken biztonsági szolgálat felügyel a rendre.

4.

Az épület területén személy- és vagyonvédelmi célból kamerás megfigyelőrendszer működik. A rendszerrel kapcsolatosan információ kérhető az adatkezelőtől: In-Kal Zrt. (székhely: 1146 Budapest, Thököly út 68.; Telefonszám: +36-1-273-2211; E-mail: inkalzrt@inkal.hu).

5.

A bevásárlóközpont teljes területén tilos a dohányzás!

6.

Az épületben tilos görkorcsolyával, gördeszkával, rollerrel illetve egyéb játék vagy sporteszközzel közlekedni!

7.

A bevásárlóközpont területén szórólapot osztani, kérdőíves megkérdezést folytatni vagy hasonló tevékenységet végezni kizárólag a centermenedzsment engedélyével szabad.

8.

Alkoholtartalmú italok kizárólag az erre kijelölt vendéglátóhelyeken fogyaszthatók!

9.

A bevásárlókocsik és kosarak nem vihetők el a bevásárlóközpont területéről!

10.

A bevásárlóközpont területén szervezett nyilvános rendezvények, promóciók során kép-és hangfelvételek készülhetnek, amelyeken adott esetben a látogató is szerepelhet. Az így készült felvételeket az Allee Bevásárlóközpont saját nyomtatott és online promóciós anyagaiban, valamint a rendezvényekről szóló tudósításokban felhasználhatja.

11.

Házirend állattal érkezők számára